TPS pelaa kotiottelunsa myös jatkossa Veritas Stadionilla

FC TPS Turku Oy sekä turkulaisen Veritas Stadionin taustalla toimivat kiinteistöyhtiö ja markkinointiyhtiö ovat päässeet sopimukseen siitä, että TPS pelaa Veikkausliigan ja UEFA.n kilpailujen alaiset kotiottelunsa myös jatkossa Veritas Stadionilla. TPS:hän harkitsi viime kauden jälkeen, että se siirtäisi kotiottelunsa Veritas Stadionilta Paavo Nurmi Stadionille taloudellisista syistä.

– Tämä ratkaisu on tietenkin todella tärkeä koko turkulaisen jalkapalloilun kannalta. Nämä neuvottelut ovat vaatineet kummaltakin osapuolelta kärsivällisyyttä, mutta positiivinen asia on se, että prosessi on lähentänyt TPS:n ja FC Interin taustajoukkoja. Tulavaisuuden kasvualusta paremmalle yhteistyölle seuraihmisten välillä on nyt olemassa, mutta kentällä kilpailu jatkuu vähintään yhtä kiivaana, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande linjaa.

– Nyt solmittu sopimus kattaa kaudet 2010-2012. Samalla me luomme pohjaa sille, että olemme tulevaisuudessa yhdessä entistä tiiviimmin kehittämässä Veritas Stadionia ottelutapahtumapaikkana, sekä luomassa stadionille parempia toimintaolosuhteita myös taloudellisesti. TPS pääsee jo alkavalla kaudella jakamaan ottelutapahtumien tuottoja yhdessä Veritas Stadionin markkinointiyhtiön kanssa. Teemme töitä myös sen eteen, että TPS-henkiset ihmiset kokevat stadionin tämän sopimuksen myötä paremmin omakseen, Casagrande vielä muistuttaa.

Lisää uutisia