TPS palkitsi kauden 2020 parhaat

TPS jalkapallon miesten edustusjoukkueen pelaajille on jaettu kauden 2020 palkintoja.

TPS-kannattajien kunniapalkinto luovutettiin kannattajien keskenään tekemän äänestyksen perusteella. Palkinnon voitti Jere Koponen

– Erittäin iso kiitos kannattajille. Arvostan palkintoa suuresti, sillä se kertoo toimineeni seuran arvojen mukaisesti niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja oma panokseni kentällä on myös välittynyt katsomoon. Kausi 2020 oli kaikin puolin haasteellinen, mutta kannattajien tuki oli vankkumatonta vaikeimpinakin hetkinä. Sitä voimavaraa voidaan hyvällä syyllä pitää koko seurayhteisön ylpeydenaiheena. Vielä kerran iso kiitos ihan jokaiselle kannattajalle ja rauhallista joulunaikaa, palkinnon saanut Jere Koponen kiittelee.

Lehdistön vuoden pelaajan valitsee yksittäinen turkulainen urheilutoimittaja tai -toimitus. Kauden 2020 osalta valinnan suoritti Markku Silvennoinen (Radio City), joka valitsi vuoden parhaaksi TPS-pelaajaksi Sami Rähmösen.

Vuoden lupaavimman pelaajan palkinto on jaettu vuodesta 1994 lähtien sellaiselle nuorelle pelaajalle, joka on nostanut kauden aikana eniten tasoaan ja osoittanut omaavansa suurimman potentiaalin. Vuoden lupaavimmaksi pelaajaksi valittiin Niklas Pyyhtiä.

Herrasmiespelaaja edustaa seuraa aina tyylikkäästi sekä kentällä että sen ulkopuolella. Herrasmiespelaajana palkittiin Juho Lähde

Kauden Tehopelaaja on kerännyt eniten tehopisteitä suhteessa peliminuutteihinsa. Myös tämä palkinto on jaettu vuodesta 1994 lähtien. Kauden tehopelaaja on Santeri Haarala.

Myös joukkueen parhaan maalintekijän palkinnon voitti tänä vuonna Santeri Haarala neljällä (4) maalillaan.

Most valuable player (MVP), eli joukkueen arvokkain pelaaja -palkinnon voittajana palkitaan Mika Ääritalo.

Kaikkein arvostetuin palkinto, TPS:n vuoden pelaaja, on myös jaettu jo vuodesta 1994 lähtien. Vuoden pelaajan äänestää TPS-joukkue keskuudestaan. Jokainen pelaaja antaa kolme ääntä parhaimmalle, kaksi ääntä toiseksi parhaimmalle ja pisteen omasta mielestään kolmanneksi parhaimmalle pelaajalle. Vuoden pelaajaksi TPS:n joukkue valitsi keskuudestaan Rasmus Holman.

Onnittelut kaikille palkituille!

Lisää uutisia