TPS palkitsi kauden 2015 parhaat

TPS:n miesten edustusjoukkue palkitsi kauden 2015 päätöstilaisuudessaan vuoden parhaita pelaajia. Lisäksi jaettiin arvostettu TPS:n Sydän Pelissä –palkinto.

Miesten edustusjoukkueen pelaajia palkittiin kahdeksassa eri kategoriassa.

TPS-kannattajien kunniapalkinto luovutettiin kannattajien keskenään tekemän äänestyksen perusteella. Ykköspalkinnon sai Juri Kinnunen, joka sai 47% äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli Oskari Forsman (33%) ja kolmannelle sijalle Miro Tenho (13%).

Lehdistön vuoden pelaajan valitsevat turkulaiset urheilutoimittajat. Lehdistö valitsi vuoden parhaaksi  TPS-pelaajaksi maalivahti Oskari Forsmanin. Muut ehdokkaat olivat Mikael Liespuu sekä Rasmus Holma.

Vuoden lupaavimman pelaajan palkinto on jaettu vuodesta 1994 lähtien sellaiselle nuorelle pelaajalle, joka on  nostanut kauden aikana eniten tasoaan ja osoittanut omaavansa suurimman potentiaalin. Ehdolla olivat Ilari Mettälä, Oskari Jakonen ja Waltteri Peltola. Vuoden lupaavimmaksi pelaajaksi valittiin Oskari Jakonen.

Herrasmiespelaaja edustaa seuraa aina tyylikkäästi sekä kentällä että sen ulkopuolella. Herrasmiespelaajapalkinnon saajiksi olivat ehdolla Jonni Peräaho, Santeri Peltola ja Niklas Blomqvist. Herrasmiespelaajana palkittiin toista kertaa peräkkäin Santeri Peltola.

Tehopelaaja on kerännyt kaudella eniten tehopisteitä suhteessa peliminuutteihinsa. Myös tämä palkinto on jaettu vuodesta 1994 lähtien. Ehdokkaina ovat Albion Ademi, Jussi Aalto ja Ilari Mettälä. Palkinnon sai Ilari Mettälä.

(Suluissa minuuttimäärä, jonka pelaaja on tarvinnut yhden maalin tekemiseen):

1. Ilari Mettälä (51 min)
2. Jussi Aalto (177 min)
3. Albion Ademi (195 min)

Most valuable player (MVP), eli joukkueen arvokkain pelaaja, on seuran ja yhteistyökumppaneiden yhteinen näkemys kauden parhaasta pelaajasta. Ehdolla olivat Oskari Forsman, Jussi Aalto ja Miro Tenho. Voittajaksi selviytyi Miro Tenho.

Joukkueen parhaan maalintekijän palkinnon voitti tänä vuonna Jussi Aalto 11:llä maalillaan.

Kaikkein arvostetuin palkinto, TPS:n vuoden pelaaja, on myös jaettu jo vuodesta 1994 lähtien. Vuoden pelaajan äänestää TPS-joukkue keskuudestaan. Jokainen pelaaja antaa kolme ääntä parhaimmalle, kaksi ääntä toiseksi parhaimmalle ja pisteen omasta mielestään kolmanneksi parhaimmalle pelaajalle. Vuoden pelaajaksi TPS:n joukkue valitsi Oskari Forsmanin 47 äänellä. Toiseksi parhaimmaksi nousi Santeri Peltola 26:lla äänellään ja kolmas oli Miro Tenho 19:llä äänellään.

Kauden päätöstilaisuudessa jaettiin myös arvostettu Sydän Pelissä -palkinto, joka ojennetaan henkilölle, joka on on toiminut TPS:n arvojen mukaisesti ja omalla positiivisella tavallaan tunnustanut TPS:n mustavalkoisia värejä. Palkinnon sai ansaitusti TPS:n hovivalokuvaaja Tiina Pirilä, jolla on aina mustavalkoinen sydän pelissä mukana!

Kuvia tilaisuudesta:
Facebook

Lisää uutisia