TPS pääsi Vaasassa minimitavoitteeseensa

TPS kohtasi sunnuntaina Vaasan Hietalahdessa vahvan alkukauden pelanneen VPS:n. Joukkueet kohtasivat jo toista kertaa tällä kaudella, mutta tällä kertaa päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Kauden ensimmäisen ensimmäisen yhteenoton vei VPS Turussa lukemin 0-1.

TPS aloitti ottelun kyllä erittäin kovalla sykkeellä. Ensimmäinen vartti pelattiin täysin kotijoukkueen kenttäpäädyssä, mutta sittemmin tilanne tasoittui.

Ottelussa ei mässäilty maalipaikoilla, vaan molemmat joukkueet puolustivat tiukasti. TPS:n pävalmentaja Marko Rajamäen myönsikin, että maalipaikat olivat todella kortilla.

– Peli oli todella ympäripyöreää puolin ja toisin, ja sen näkee myös tästä lopputuloksesta. Molemmat joukkueet puolustivat erittäin tarkasti ja varsinaiset maalitilanteet jäivät todella vähiin. Meidän vaarallisimmat tilanteemme syntyivät Roopen toimesta. Kerran hän karkasi läpiajoonkin, mutta se tilanne liputettiin sitten paitsioksi, Rajamäki harmitteli.

VPS nousi tasapelinsä myötä koko sarjan kärkeen, mutta myös TPS on hyvissä kyttäysasemissa vain neljän pisteen päässä.

– VPS puolusti jälleen erittäin tarkkaan ja kurinalaisesti, niin kuin VPS on koko tämän kauden pelannut. Meidän katseet siirtyvät nyt keskiviikolle, kun RoPS saapuu vieraaksi Turkuun. Hävisimme myös RoPS:lle kauden avausottelumme, Rajamäki muistutti.

Lisää uutisia