TPS otti Pekka Hyysalon Fightback Run -haasteen vastaan

Pekka Hyysalo on entinen huippu-urheilija, joka pystyi hädin tuskin kävelemään kaksi vuotta sitten. Kertaalleen liikuntakykynsä menettänyt Hyysalo haastoi ihmiset ylös nojatuoleistaan ottamaan askeleen kohti aktiivisempaa elämää. Pekan järjestämä juoksutapahtuma FightBack Run starttaa Turun Vanhalta Suurtorilta 6.9.2014. Pekka haastoi juoksutapahtumaan myös TPS jalkapallon, joka otti haasteen tietysti vastaan. TPS lähtee tapahtumaan mukaan noin kymmenen hengen voimin. Osallistujien joukossa on niin seuran pelaajia kuin taustahenkilöitäkin.

Haluan omalla esimerkilläni kannustaa ihmisiä liikkumaan ja haastamaan itsensä. Jos minä pystyn siihen, niin aivan varmasti pystytte tekin. Jokainen askel kohti asetettua tavoitetta on tärkeä, sekä urheilussa että muilla elämän osa-alueilla, Pekka Hyysalo painottaa.

Ensimmäinen FightBack Run -juoksutapahtuma alkaa vain 2600 metrin mittaisena, mutta matkan pituus on tarkoitus tuplata aina vuosittain. Pekka Hyysalon omana tavoitteena on juosta maraton seuraavan viiden vuoden sisällä.

Tapahtuma alkaa Vanhalla Suurtorilla lauantaina klo 14.00. Pekka Hyysalo pitää alkuun puheen ja jakaa samalla oman tarinansa kaikille mukaan lähteneille. Reitti kulkee Vanhalta Suurtorilta Itäistä Rantakatua pitkin Myllysillalle ja takaisin Läntistä Rantakatua pitkin Tuomiokirkkosillan kautta Vanhalle Suurtorille.

Ilmoittaudu heti mukaan FightBack Runiin. Ilmoittautumiset viimeistään 5.9. kello 22.00 mennessä osoitteessa: www.teamfightback.com/fightbackrun

Osallistumismaksu on 10 euroa. (Jälki-ilmoittautuminen paikanpäällä 15 €)

Fightback Run -tapahtuman aikataulu:

12.00 Portit aukeavat
14.00 Pekka Hyysalon puhe
14.30 Juoksu alkaa
18.00 Tapahtuma päättyy

Lisää uutisia