TPS on myynyt nyt 700 kausikorttia – täysi tonni edelleen tavoitteena

TPS on myynyt Ykkösen kaudelle 2019 nyt jo 700 kausikorttia. TPS:n tavoitteena on myydä ennen kauden alkua yhteensä vähintään 1000 kausikorttia. TPS:n kausikorttitarjonta on laajentunut viimeisten viikkojen aikana, kun TPS jalkapallon ja jääkiekon yhteinen seurakortti saatiin myös mukaan myyntivalikoimaan. Lisäksi TPS:n kannattajakatsomoon lanseerattiin tällä viikolla uusi U21-kausikortti.

– TPS:n Ykkösen kauden 2019 kotiavauksen alkuun on jäljellä vielä reilu kuukausi ja uskomme vakaasti, että myyntitavoitteemme täyttyy ennen kauden alkua. TPS:n yhteinen seurakorttimyynti on päässyt nyt hyvään vauhtiin ja kannattajakatsomomme uusi U21-kausikortti on saanut erittäin hyvän vastaanoton, TPS:n tapahtumapäällikkö Janne Kytölä kiittelee.

TPS haluaa lisäksi kaikki omat joukkonsa entistä paremmalla prosentilla ottelutapahtumiinsa mukaan.

– Haluan muistuttaa vielä, että meidän omilla Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla sekä lisenssikorteilla pääsee seuraamaan kaikkia kotiotteluitamme ilmaiseksi. Kaiken lisäksi viime vuonna aloitettu linjamme jatkuu, eli kaikki alle 12-vuotiaat lapset ovat edelleen tervetulleita ottelutapahtumiimme ilmaiseksi, Kytölä vielä toivottaa.

TPS pelaa kaikki 14 Ykkösen kauden 2019 kotiotteluansa Kupittaan Veritas Stadionilla. TPS pelaa kauden 2019 ensimmäisen kotiottelunsa torstaina 9.5 ja vastaan asettuu silloin TPV Tampereelta. TPS-TPV-ottelu alkaa klo 18.30.

Liity TPS:n kausikorttilaisten joukkoon mukaan ja tilaa omasi osoitteesta: https://fc.tps.fi/fi/liput

Lisää uutisia