TPS on myynyt 600 kausikorttia – tavoitteena 1000:n kausikortin raja

TPS on myynyt Ykkösen kaudelle 2019 jo 600 kausikorttia. TPS pelaa kaikki 14 Ykkösen kauden 2019 kotiotteluansa Kupittaan Veritas Stadionilla. TPS pelaa kauden 2019 ensimmäisen kotiottelunsa torstaina 9.5 ja vastaan asettuu silloin TPV Tampereelta. TPS-TPV-ottelu alkaa klo 18.30.

– Kotiavauksen alkuun on jäljellä on vielä reilut kaksi kuukautta ja tilanne näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä. Pian aukeava TPS:n seurakorttimyynti tulee lisäämään myytyjen kausikorttien määrää vielä varmuudella ja lähempänä kauden alkua on odotettavissa toinen myyntipiikki, TPS:n myyntipäällikkö Mika Kanerva muistuttaa.

Monet suomalaiset jalkapalloseurat ovat kampanjoineet kausikorttejaan viime ja tällä kaudella poikkeuksellisen edullisin hinnoin, sekä tietyin etukäteen määritellyin myyntitavoittein. Kausikorttikampanjoiden lopullinen toteutuminen on ollut sidoksissa lopulliseen myyntitavoitteeseen. TPS ei halunnut sellaiseen kausikorttikampanjaan ainakaan tämän kauden osalta lähteä mukaan.

– Meidän omilla Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla sekä lisenssikorteilla pääsee seuraamaan meidän kotiotteluitamme. Lisäksi kaikki alle 12-vuotiaat lapset ovat lämpimästi tervetulleita ottelutapahtumiimme ilmaiseksi. Kausikorttimyynti on meille elintärkeä tulonlähde ja uskomme, että TPS-henkiset ihmiset ymmärtävät sen, että kausikortilla pitää olla tietty arvo, Kanerva vielä painottaa.

Seurassa uskotaan vakaasti, että Veikkausliigaan paluun tavoitteekseen asettanut TPS saa tuekseen vielä mukavan määrän uusia kausikorttilaisia. TPS:n tavoitteena onkin 1000:n myydyn kausikortin raja ennen kauden 2019 alkua.

– Tavoitteenamme on, että tuhannen myydyn kausikortin raja rikkoutuu ennen kuin ensimmäinen kotiottelumme puhalletaan käyntiin toukokuussa. Se vaatii kuitenkin vielä paljon markkinointia ja työtä, Kanerva tietää.

Liity TPS:n kausikorttilaisten joukkoon mukaan ja tilaa omasi osoitteesta: https://lyyti.in/TPSkausikortti2019

Lisää uutisia