TPS Naisjaosto järjestää teatterimatkan Tampereelle

Lähde kanssamme katsomaan raikasta ja railakasta komediaa Tampereelle! Lähtö Kupittaalta klo 9.30, teatteriesitys alkaa klo 13.00. Olethan ajoissa paikalla!

Matkan hinta on 55 € sisältäen bussimatkat, teatterilipun, kahvin sekä kahvipullan menomatkalla.

Bussissa on mahdollisuus ostaa juomaa, arpoja ja pientä suolaista.

Ilmoittautuminen viimeistään 21.2.2015 joko sähköpostitse jaana.tulonen@macgregor.com tai leena.uronen@mehilainen.fi tai puhelimitse mieluiten tekstiviestillä Jaana 0407711866 tai Leena 0505319759.

Tähtinäyttelijöiden komedia naurattaa ja puhuttelee. Komedia sai loistovastaanoton kevään ennakoissa!
Vielä ehtii on raikas ja railakas uusi komedia ystävättäristä, jotka ottavat kaiken irti elämästä. Ikää on jo 80, mutta paljon pitäisi vielä ehtiä; asua kollektiivissa, rakastua ja aloittaa uusi elämä.

Ystävättäret ovat jo vuosia kokoontuneet viettämään aikaa Mariannen keskustakotiin. Naiset pelaavat korttia ja puhuvat työstä, lapsista, yksinäisyydestä, muistivaikeuksista ja iän tuomista vaivoista. Hehän ovat aina jakaneet kaiken, jopa aviomiehen!

Kun pöytään istahtaa iäkäs herrasmies, peli ja elämä saavat aivan uusia kierroksia. Pakkaa sekottaa vielä Marianne, joka päättää palkata avukseen monitoimiStaffanin. Monen elämä muuttuu.

Tämän komedian ikäihmiset ovat ihanan epäsovinnaisia. Kaikkea muuta kuin kilttejä ja hiljaisia. Vielä sitä ehtii, tässäkin iässä, räväyttää! 
 

Lisää uutisia