TPS naiset hakevat voittoa tänään yläkentällä

TPS:n naisten liigajoukkue hakee paluuta voittojen tielle, kun se kohtaa tänään Pallokissat Urheilupuiston yläkentällä klo 16.00 alkavassa ottelussa. Naisilla on alla kaksi tappiota vieraspeleistä. Viime sunnuntaina Ilves oli Tampereella niukasti parempi ja sitä ennen Åland United osoitti vahvasti, miksi se kuuluu sarjan kärkijoukkueisiin.

TPS ei ole ennen kohdannut Pallokissoja, joka sai sarjasta luopuneen KMF:n paikan ja kymmenkunta pelaajaa. Liigassa Pallokissat palasi nopeasti takaisin voittojen tielle kahden tappion jälkeen, kun se viime sunnuntaina kaatoi NiceFutiksen kotonaan selvästi 3-0. Keskiviikkona kuopiolaiset olivat jälleen tien päällä ja Kemissä paikallinen Merilappi United putosi Suomen Cupista selkein luvuin 1-6.

Pallokissat pelaa sunnuntaina jo viidettä otteluaan kahden viikon sisällä, mutta joukkueella on laaja 27 pelaajan rinki. Pallokissojen viimeisin hankinta on 22 v. Henna Tirkkonen, joka on viimeksi pelannut joensuulaisessa FC Hertassa. Hän on toki kuopiolaislähtöinen KMF:n kasvatti.

TPS lähtee otteluun hakemaan samaa positiivista peliä sekä rentoa fiilistä millä viime kotipelissä tuli hieno voitto Kokkola F10:n.

Lisää uutisia