TPS:n yhteiskausikortti sai lentävän lähdön

TPS jääkiekon ja TPS jalkapallon yhteinen seurakortti on saanut hyvän vastaanoton heti alkuun. TPS jääkiekko ja TPS jalkapallo lanseerasivat keskiviikkona yhteiskausikortin, jota varattiin jo ensimmäisen vuorokauden aikana yli 100 kappaletta.

– On upeaa huomata, että TPS kiinnostaa lajirajoista riippumatta, TPS jääkiekon lipunmyyntipäällikkö Jarkko Metsomäki toteaa tyytyväisenä.

TPS:n yhteiskausikortin voi lunastaa itselleen vuodeksi maksamalla kuukaudessa 22,00 euron erän. Jos yhteiskausikortin maksaa kerralla, keskikuukausihinta laskee 19,22 euroon. TPS:n yksittäisen kotiottelun hinta laskee näin parhaimmillaan alle viiden (5) euron.

– Seurakorttikampanja toteutuu, jos saamme yhteensä 500 kausikorttitilausta. Ensimmäisen vuorokauden myynti lupaa hyvää, TPS jalkapallon myyntijohtaja Timo Tuominen vakuuttaa.

TPS:n yhteiskausikortilla pääsee jääkiekko-otteluissa Gatorade Centerin yläkatsomoon (E3, E4, E7) tai B4-kannattajakatsomoon. TPS:n yhteiskausikortilla pääsee jalkapallo-otteluissa Veritas Stadionin pääkatsomon alaosiin (1-4 B-E) tai kannattajakatsomoon (A-katsomo). Yhteiskausikortilla pääsee siis kaikkiin virallisiin TPS jalkapallon otteluihin sekä virallisiin TPS-jääkiekon otteluihin, pois lukien playoffs-ottelut. Yhteiskausikortilla pääsee kauden 2017-18 aikana myös TPS jääkiekon playoffs-otteluiden puolivälieriin.

TPS jalkapallon kausikorttilaisilla on mahdollisuus vaihtaa nykyinen kausikorttinsa TPS jalkapallon ja TPS jääkiekon yhteiskausikorttiin maksamalla välirahan. Päivitys on mahdollista tehdä yhteiskausikortin kampanja-ajan jälkeen, eli 12.3.2018 alkaen.

TPS:n kaikki junioripelaajat pääsevät omalla lisenssikortillaan edelleen ilmaiseksi kaikkiin TPS:n ottelutapahtumiin.

Lisää uutisia