TPS:n voittoputki katkesi Jaron tehokkuuteen (kooste)

TPS mellasti Jalkapallon Ykkösessä upeasti viiden matsin voittoputken, mutta kaikki putket katkeavat aikanaan. TPS:lle tämän katkeran avun tarjosi FF Jaro, joka haki Kaarinan keskuskentältä kolme pistettä selvin 1-4-voittolukemin.

TPS TV:n kooste ottelusta: http://tpstv.fi/kooste-tps-ff-jaro-1-4-30-06-2016/

Jaro sai voiton avaimet jo ottelun ensimmäisellä puoliajalla, kun se karkasi kahden maalin johtoon. Jamar Dixon latasi vieraat 1-0-johtoon jo ottelun 10. minuutilla ja Alberton Macomban puskema 0-2 aivan 1. puoliajan lopulla enteilivät valitettavasti vierasvoittoa.

– Toinen maali aivan ensimmäisen puoliajan loppuun oli meille tärkeä. Pääsimme hyvistä asetelemista sen ansiosta toiselle puoliajalle, Jaron tuore päävalmentaja Niklas Widjeskog myönsi.

– Teimme liian pitkiä hyökkäyksiä ja pelaajien välit venyivät myös liian pitkiksi. Sen jälkeen menettiin palloja ja jouduttiin juoksemaan taas lujaa takaisin, TPS-luotsi Mika Laurikainen manasi.

Ottelun toiselle puoliajalle kentälle juoksi fiksumpi ja paremmin ryhmittynyt TPS. Sitkeä jauhaminenkaan ei tuottanut kuitenkaan tulosta ja Jaro puolusti kaiken päälle hyvin.

– Olen erittäin tyytyväinen joukkueen puolustusmoraaliin siinä vaiheessa, kun TPS nosti peliä ja lähti takaa-ajoon, Widjeskog kiitteli.

Kun TPS ei saanut mitään vaarallisempaa edes vaihtojen kautta aikaiseksi, Jaron Papa Niang sai sen senkin edestä. Hän rusikoi 77. ja 79. minuutilla kahdessa minuutissa kahdesti pallon TPS:n verkkoon ja pisteiden jako oli sitä myöden selvä.

TPS kuittasi Mikko Hyyrysen hienolla rebound-vedolla tilanteen 1-4:ään 80. minuutilla, mutta takaa-ajo oli siinä vaiheessa vaan liikaa. Sen jälkeen juostiin päästä päähän ja molemmissa päissä olisi voinut kolista aivan viime minuuteilla.

– Tämä oli kokonaisuudessa sinänsä aika tasainen peli, mutta meillä oli ratkaisuvoimaa juuri oikeissa paikoissa, Widjeskog summasi.

– Parempi voitti, ei siitä ollut mitään epäselvyyttä. Ehkä loppuluvut olivat turhan rumat kuitenkin, Laurikainen jutusteli.

TPS:n härkäviikot jatkuvat todella kovia joukkueita vastaan. Seuraava koitos on Jyväskylässä JJK:ta vastaan Jyväskylässä sunnuntaina ja sen jälkeen sarjakärki KPV saapuu Turkuun ja Paavo Nurmen Stadionille keskiviikkona 6.7. Siitä jokunen päivä eteenpäin ja samat joukkueet kohtaavat vuorostaan Kokkolassa. TPS:llä on äärimmäisen rankka otteluohjelma siis tiedossa lähiviikkojen suhteen.

– Ei nyt valiteta. Meille sopi kesäkuussakin tiukka otteluohjelma, mutta nyt on myös väsymyksen merkkejä ilmassa, Laurikainen lopetti sarkastisesti.

Lisää uutisia