TPS:n takaa-ajo ei riittänyt Kouvolassa

TPS kohtasi sunnuntaina MYPA:n sen kolmannen kerran tällä kaudella. Molemmat joukkueet olivat voittaneet omat kotiottelunsa kolmen maalin marginaalilla ja näin keskinäinen maalierokin oli ennen sunnuntain peliä tasan. MYPA oli kuitenkin kauden kolmannessa kohtaamisessa terävämpi ja vei pisteet niukasti lukemin 2-1. TPS:n komea seitsemän tappiottoman ottelun putki katkesi näin samalla.

Ottelun 8. minuutilla TPS-puolustus velttoili ja MYPA pelotteli TPS:ää ja sai pallon yläputkeen asti. Pari minuuttia myöhemmin Tepsillä oli mainio paikka mennä johtoon. Joachim Osvold pääsi lataamaan pilkun kohdalta, mutta pallo painui vasemmalta ohi. TPS yritti muutaman kerran tavoitella pystypalloilla Osvoldia, mutta mitään vaarallisempaa ei päässyt syntymään. 25. minuutin kohdalla MYPA rankaisi TPS:ää. Pyry Soiri ui oikealta Tepsin boksiin, siirsi pallon pienestä kulmasta luukulle ja pallo kimmahti TPS-puolustuksen kautta omaan maaliin. TPS:lle avautui loistava tasoituspaikka heti perään, mutta Mika Ääritalon pilkun kohdalta pamauttama tykki suuntautui suoraan päin Ville Iiskolaa. 37. minuutin kohdalla TPS-keskitys leijaili oikealta maalin eteen, mutta Osvold ei saanut kunnolla ruutia vetoonsa.

55. minuutin kohdalla MYPA rankaisi sitten toisen kerran. Brasilialaiskärki Pinho pääsi pujahtamaan läpiajoon TPS-puolustuksen uinahtaessa ja hän sijoitti juoksunsa päätteeksi pallon kylmästi maalin oikeaan alakulmaan. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen herätteli toisen maalin jälkeen joukkojaan ja heitti Dennis Okarun ja Matej Hradeckyn penkiltä kentällä.

70. minuutin kohdalla TPS heräsi taisteluun mukaan. Mika Ääritalo eteni rankkarialueen rajalle ja antoi vasurinsa puhua. Hetkeä myöhemmin Okaru pääsi virittelemään, mutta laukaus suuntautui Iiskolan syliin. TPS otti muutenkin pelin hallintaansa. 80. minuutin kohdalla Okaru keskitti ja oikealta ja Osvold puski – yläputkeen. TPS myllytti raivolla ottelun lopun, mutta ei pystynyt sitä tasoitusta enää taikomaan.

Lisää uutisia