TPS:n Suomen Cupin taival jatkuu keskiviikkona

TPS:llä on keskiviikkona edessä Respect Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu FC Honkaa vastaan Espoossa. Ottelu alkaa Esport Arenalla klo 19.00. FC Honka myy otteluun lippuja hintaan 10 euroa.

TPS eteni Respect Suomen Cupin 5.kierrokselle voittamalla Tampere Unitedin jatko-ottelun jälkeen lukemin 0-4. 

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen tietää, että Espoossa odottaa kova haaste.

– Tasainen peli on odotettavissa. Honka on vahva joukkue ja heillä on todella laadukkaita pelaajia joukkueessaan. Hyvä mittari meille tähän paikkaan ja uskon, että pelaavaa joukkuetta vastaan mekin pääsemme käyttämään hyvin vahvuuksiamme. Hyvä arpaonni tämä meille oli.

– Haluamme edetä Suomen Cupissa mahdollisimman pitkälle ja uskon, että meillä on yhtä hyvät mahdollisuudet edetä jatkoon kuin Hongallakin. Ilman muuta lähdemme hakemaan jatkopaikkaa ottelusta.
 
TPS:n keskiviikon kokoonpanosta puuttuvat varmuudella jo pidempään sivussa olleet Santeri Peltola ja Eetu Leppänen sekä maajoukkueiden mukana olevat Juho Montola, Abukar Mohamed ja Roope Läpinen.
 

TPS:n Suomen Cupin taival jatkuu keskiviikkona

TPS:llä on tänään keskiviikkona edessä Respect Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu FC Honkaa vastaan Espoossa. Ottelu alkaa Esport Arenalla klo 19.00. FC Honka myy otteluun lippuja hintaan 10 euroa.TPS:n keskiviikon kokoonpanosta puuttuvat varmuudella jo pidempään sivussa olleet Santeri Peltola ja Eetu Leppänen sekä maajoukkueiden mukana olevat Juho Montola, Abukar Mohamed ja Roope Läpinen.Ottelun kokoonpano julkaistaan noin 3 tuntia ennen ottelun alkua.http://fc.tps.fi/tps-n-suomen-cupin-taival-jatkuu-keskiviikkona

Posted by FC TPS on Wednesday, March 23, 2016

Katso myös TPS TV:stä:

Puolustaja Miro Tenho kuului viime kaudella TPS:n avainpelaajiin. Varmaotteinen ja ulottuva keskuspuolustaja kokeili välillä myös laitapakin tontilla.

TPS TV kyseli Tenhon kuulumisia talven treenikauden osalta. Tenho teki omat arvionsa myös joukkueen iskukyvystä verrattuna viime vuoteen.

http://tpstv.fi/tps-tv-kyseli-miro-tenhon-kuulumisia/
 

Lisää uutisia