TPS:n sosiaalinen media on neljän kanavan paketti

TPS-yhteisö laajeni sosiaalisessa mediassa uuden viestintäkanavan myötä noin vuosi sitten, kun kuvapalvelu Instragam tuli täydentämään kokonaispakettia Facebookin, Twitterin ja TPS TV:n rinnalle. Samoihin aikoihin avattiin uusittu TPS TV omalle videoalustalleen korvaamaan seuran aikaisemmin käyttämä Youtube-kanava.

TPS:n Twitter-tili löytyy nimellä @FCTPS. Twitterissä seurataan TPS:ssä tapahtuvan lisäksi mm. seuran kasvattien otteita maailmalla ja maajoukkueissa sekä TPS:ään liittyviä puheenaiheita. Lisäksi TPS otti aikanaan käyttöön Twitter-liveseurannan. Liveseuranta järjestetään kaikista TPS:n kotiotteluista sekä mahdollisuuksien mukaan vieraspeleistä. TPS:n Twitter-tilillä on yli 4.300 seuraajaa ja twiittejä on viserretty maailmalle yli 19.000.

TPS-yhteisö Facebook jatkaa tietenkin myös edelleen toimintaansa entistä vahvemmin. Tulevalla kaudella Facebook-sivuilla on luvassa enemmän kuvia, enemmän tunnelmia otteluista, ”backstage”-materiaalia ja koko suuren TPS-perheen kuulumisia.
Tykkääjiä TPS:n Facebook-sivulla on kaiken kaikkiaan yli 4.500.

TPS:n Instagram-tili avattiin huhtikuussa 2014. Tilillä on nähty seuran yleisen toiminnan ja pelikuvien lisäksi pelaajien itse ottamia kuvia sekä otoksia kentän ulkopuolelta joukkueen arjesta. Seuraajia tilille on kertynyt jo reippaasti päälle 700. 

TPSTV.fi on liikkuvaan kuvaan perustuva TPS jalkapallon oma viestintäväline, joka dokumentoi tapahtumia TPS:n molemmista edustusjoukkueista sekä TPS juniorijalkapallon eri ikäluokkien joukkueista – historiaa, entisiä tepsiläisiä ja taustoja unohtamatta. Klikkejä TPS TV:n uudelle alustalle on vuoden aikana kertynyt peräti 365.000. TPS TV panostaa vahvasti myös livelähetyksiin ja TPS TV:n kautta onkin nähty jo lukuisia eri otteluita ja tiedotustilaisuuksia suorana lähetyksenä. TPS TV LIVE on kerännyt lähetyksillään jo tuhansia katsojia vuoden aikana.

 

Pian on jo pyörähtänyt vuosi siitä, kun TPS-yhteisö uudistui ja laajeni sosiaalisessa mediassa Twitterin ja Facebookin lisäksi myös Instagramiin sekä omalla alustalla toimivaan TPS TV:hen. Tosin TPS TV:n juurethan ulottuvat jo vuoteen 2007.

Keräämme jälleen palautetta TPS:n sosiaalisen median yhteisöistä. Mitä haluaisit lisää, mitä haluaisit vähemmän – eli miten meidän pitäisi kehittää eri kanaviamme?

Palautetta voi antaa tämän jutun perässä olevan kyselylomakkeen kautta, tai joko Facebookissa tai Twitterissä. Vastausaikaa on torstaihin 26.2.2015 saakka. Kaikkien kyselylomakkeen täyttäneiden kesken arvotaan Bröndby IF:n maalivahdin, TPS-kasvatti Lukas Hradeckyn, aito pelipaita nimmarilla.

Kysely löytyy tästä linkistä http://goo.gl/forms/2GDI9z4GPU

Tervetuloa mukaan TPS-yhteisöön!

Lisää uutisia