TPS:n Siiri Hammarista toukokuun paras pelaaja

Erittäin onnistuneen alkukauden pelannut TPS-toppari Siiri Hammar on valittu Jalkapallon Pelaajayhdistyksen toimesta Naisten Liigan toukokuun Kuukauden Pelaajaksi. Valinnan ovat suorittaneet muut naisten liigan pelaajat.

Siiri Hammar on pelannut kaikki joukkueensa kauden 12 liigapeliä alusta loppuun asti ja Tepsin puolustus on ollut koko liigan neljänneksi pitävin.

Viime vuonna viimeisellä kierroksella sarjapaikkansa varmistanut turkulaisjoukkue on pelnnut pirteän kevään, josta paljon on kiittäminen juuri Hammaria.

– On kyllä lähtenyt kausi hyvin käyntiin, jopa paremmin kuin odotin. Samoin joukkueella, olemme pelannet todellakin hyviä pelejä, Hammar myöntää.

20-vuotias Hammar pelaa TPS:n riveissä Naisten Liigaa nyt kolmatta kauttaan. Hän liittyi joukkueeseen kasvattajaseurastaan Salon Palloilijoista.

– Vahvuuteni ovat yksi vastaan yksi tilanteiden puolustamisessa ja ehkä pääpelaamisessa. Parannettavaa on eniten pallollisessa pelaamisessa ja osallistumisessa peliin. Joukkueena vahvuutemme on nuoruuden innossa ja joukkueena pelaamisessa. Tasomme ailahtelee välillä vielä liikaa ja meidän pitäisi pystyä huonoinakin päivinä parempaan, Hammar tietää.

– Oma roolini joukkueessa on kasvanut, kun mukaan on tullut nuorempia tyttöjä. En ole asettanut itselleni erityisiä tavoitteita, pyrin vain pelaamaan niin hyvin kuin pystyn, Hammar toteaa.

Siiri Hammar on pelannut Naisten Liigan lisäksi kaikissa nuorisomaajoukkueissa yhteensä 29 ottelua. TPS on 12 kierroksen jälkeen liigassa kuudentena 14 pisteellä. Joukkue kohtaa seuraavaksi vieraskentällä ONS:n lauantaina 29.6.

Lisää uutisia