TPS:n naisten valmennusvastuun jakaa tuttu kaksikko

TPS:n naisten edustusjoukkue on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset viime kauden valmennuskaksikkonsa kanssa. Päävalmentaja Sami Haltia aloittaa nyt kolmannen peräkkäisen kokonaisen kautensa TPS:n peräsimessä. Avukseen Haltia saa Pasi Läpisen, joka aloittaa nyt toisen kautensa TPS:n naisten edustusjoukkueessa. TPS sijoittui viime kaudella Naisten liigassa seitsemännelle sijalle ja nyt seura on asettanut tavoitteekseen sarjan kärkiryhmän tavoittamisen.

-Olen erittäin kiitollinen luottamuksesta. Joukkueen rakantaminen on jo nyt hyvässä mallissa ja julkaisemme myös pelaajasopimuksia aivan pian. Kilpailykykymme on erittäin hyvä, mutta ensi kaudeksi jokainen asia pitää tehdä vielä vähän paremmin. Nuori joukkueemme on ensi kaudella taas vuoden kokeneempi ja luotto vielä parempaan menestykseen on erittäin korkealla. Lähdemme uudelle harjoituskaudelle sellaisella asenteella, että ajamme sarjan kärjen nyt kiinni, Haltia paaluttaa.

43-vuotias Haltia on valmentanut TPS:n naisten liigajoukkuetta aikaisemminkin vuonna 2011 sekä myös TPS:n B-tyttöjä. 48-vuotias Läpinen on valmentanut aikaisemmin eri ikäluokkia poikien puolella niin TPS:ssä kuin KaaPo:ssa. Hän on toiminut myös KaaPo:n edustusjoukkueen vastuuvalmentajana sekä TPS:n Southwest United –yhteistyöverkoston koordinaattorina.

Lisää uutisia