TPS:n naisten seuraava ottelu jo lauantaina

Naisten Liiga jatkuu ottelulla TPS-Ilves jo lauantaina 14.7. klo 16.00. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Paavo Nurmi Stadionin hyväkuntoisella nurmella. Edellisen kohtaamisen toukokuussa Tampereella Ilves voitti Annika Tossavaisen vapaapotkumaalilla 1-0, joten TPS:lla on kalavelkoja maksettavana.

TPS on viidessä edellisessä ottelussa kohdannut sarjan neljä kärkijoukkuetta ja ONS:n. Pisteitä ei ole noista peleistä herunut. Ilves valahti sarjan peränpitäjäksi hävittyään keskiviikkona NiceFutikselle 0-1 ja molemmat joukkueet hengittävät TPS:n niskaan vain pisteen päässä. Tepsin on nyt siis korjattava kurssia ja otettava pisteitä seuraavilta vastustajalta: Ilves, Pallokissat, NiceFutis ja Kokkola F10.

TPS:lle nuo pelit ovatkin iso mahdollisuus. Pakkovoitoista on aivan liian aikaista puhua, koska puolet sarjasta on vielä pelaamatta, mutta sanomattakin on selvää, että menestyminen lauantaina Paavo Nurmen nurmella helpottaisi paljon ja katkaisisi pitkään jatkuneen tappioputken. Nyt ei riitä, että rimpuillaan peleissä mukana, vaan nyt on pystyttävä myös itse hallitsemaan ja ennen kaikkea kyettävä viemään hallinta tulostaululle. Usko on tällä hetkellä äärimmäisen vahva, että näin myös tulee käymään.

Ilveksen ykkösmaalivahti Paula Myllyoja sovittaa vielä Espoossa saamaansa pelikieltoa ja joukkue on vuokrannut FC Hongassa vähälle peliajalle jääneen Ina Suutarin paikkaamaan maalivahtiosastoa, koska toinen maalivahti Minna Kallio ei ole täysin pelikuntoinen. Hyökkääjäpelaaja Tanja Petäjä sai kolhun jalkaansa NiceFutis-pelissä keskiviikkona ja on poissa lauantaina. Muilta osin Ilves tulee Turkuun täydessä vahvuudessa.

TPS aloittaa käytännössä samalla kokoonpanolla kuin keskiviikon pelissä Åland Unitedia vastaan. Joukkueesta on vielä poissa Julia Tunturi ja Saija Östlund, jotka ovat TU17-maajoukkueen avoimessa PM-turnauksessa Norjassa. Poissa ovat myös edelleen toipilaat Terhi Ristolainen, Heidi Grönqvist, Ona Pullinen sekä Tiia Hyypiä.

Lisää uutisia