TPS:n naisten edustusjoukkue solmi kuusi uutta pelaajasopimusta

TPS:n naisten edustusjoukkue on solminut uusia pelaajasopimuksia kaudelle 2018. Maalivahti Milla-Maj Majasaari, puolustajat Katja Hakala, Iines Lehkonen ja Frida Lähteenmäki sekä keskikenttäpelaajat Riikka Ketoja ja Milla Rantamäki pelaavat alkavalla kaudella TPS:n paidassa. TPS:n naisten edustusjoukkue julkaisi 14 pelaajasopimusta jo joulukuussa, joten raitapaidoilla on koossa nyt yhteensä 20 pelaajasopimusta kaudelle 2018.

18-vuotias Majasaari torjui TPS:n maalilla viime vuonna Naisten liigan loppukauden ottelut kesästä lähtien. Iines Lehkonen on menestyvässä urheiluperheessä kasvanut pelaajalupaus, joka haluaa kehittyä ja saada lisää vastuuta myös aikuisten tasolla. 20-vuotias Lähteenmäki ja 22-vuotias Rantamäki siirtyivat jo viime kaudella TPS:n riveihin, mutta he jäivät melko vähälle vastuulle kaudella 2017. Katja Hakala siirtyy TPS:ään täksi kaudeksi FC Hongan riveistä. Reilun viikon päästä 22 vuotta täyttävä Hakala pelasi kaudella 2016 Oxfordissa Englannissa.

Keskikenttäpelaaja Riikka Ketoja kuului jo viime kaudella TPS:n runkopelaajiin. Hän siirtyi viime kaudeksi Turkuun ruotsalaisesta Sunnanå SK:sta, jota hän edusti kaksi kautta. 23-vuotias Ketoja on alun perin pietarsaarelaisen JBK:n kasvatteja. Liigadebyyttinsä hän teki kaudella 2009 toisessa kotikaupunkinsa seurassa, FC Unitedissa, vain 14-vuotiaana. Kaudeksi 2011 hän siirtyi naapurikaupunki Kokkolaan ja F10:n riveihin. Hän on pelannut Naisten liigassa yhteensä 133 ottelua ja viimeistellyt niissä yksitoista maalia. Kaikissa eri ikäluokissa tyttöjen maajoukkueissa pelannut Ketoja debytoi Naisten A-maajoukkueessa jo kesäkuussa 2014.

– Saimme kuusi tärkeää pelaajasopimusta jo aikaisemman pelaajarunkomme päälle. Ensi kauden joukkue on nyt viimeistelyä vaille valmis. Saattaa olla vahvistamme joukkuetta vielä joillakin yksittäisillä pelaajilla. Joukkue on viime kautta jonkin verran kokemattomampi, mutta uskon, että TPS saa tästä ihan kilpailukykyisen ryhmän Naisten liigaan. Malagan leirimme on aivan loistava välietappi ennen Naisten liigakauden alkua. Joukkueessa on todella hyvä ja positiivinen tekemisen henki päällä, TPS:n päävalmentaja Tomi Ruuhikorpi kuvailee.

Lisää uutisia