TPS:n naisilla on jo kolmas ottelupallo sarjapaikan suhteen

TPS:n naisten liigajoukkueella on jälleen tilaisuus varmistaa sarjapaikka kaudelle 2014 lopullisesti, kun kokkolalainen GBK saapuu Turkuun. Tepsille riittäisi sarjapaikan varmistamiseen tasapeli, kun alempaa loppusarjaa on pelaamatta vielä kolme kierrosta.

– Olisi mukavaa varmistaa se sarjapaikka nyt sitten lopullisesti kotiyleisön edessä ottamalla neljäs voitto GBK:sta. Kaksi viimeistä peliä eivät ole menneet meidän suunnitelmien mukaan, mainiota loppukautta pelaava Marjukka Pirttisalo tunnustaa.

Lähtökohdat otteluun ovat sikäli hyvät, koska TPS on onnistunut kaatamaan GBK:n jokaisessa tämän kauden kolmessa kohtaamisessa. GBK oli kuitenkin viimeisessä Turun kohtaamisessa ensimmäisellä puoliajalla hyvä, vaikka romahtikin lopulta 4-0. Eikä GBK jäänyt viimeksi Kokkolassakaan ilman tilanteita, vaan tuli välillä todella kovalla ryminällä.

– Peliin pitää löytyä sellainen sopiva rentous heti alusta asti päälle, sitten olemme vahvoilla, Pirttisalo tietää.

Pirttisalo on tehnyt hienon comebackin kentille kesken tämän kauden. Hän ei ole onnistunut toistaiseksi vielä maalaamaan omlla liigaurallaan, mutta todella lähellä se on viime peleissä ollut, kun ylärimat ovat kolisseet kahteenkin otteeseen.

– Tämä on joukkuepeli, eikä sillä on kuka ne maalit tekee. Mutta olisihan se ihan mukava, jos se pallo pomppisi seuraavan yläriman jälkeen maaliviivan toiselle puolelle, Pirttisalo myöntää.

TPS:n joukkueen runkopelaajista puuttuu pitkäaikaispotilaiden lisäksi toppari Emmi Montonen, joka lähti talvehtimaan Australiaan.

TPS-GBK alkaa Urheilupuiston yläkentällä lauantaina 5.10. klo 16 alkaen.

Lisää uutisia