TPS:n naiset päättävät härkäviikkonsa yläkentällä lauantaina

Kolmasosa sarjasta on nyt pelattu ja TPS:n naisten liigajoukkueella on lauantaina jo kolmas ottelu kuuden päivän sisään. Sen jälkeen joukkue saa reilun kahden viikon kesäloman otteluista ja hyvin ansaitun viikon loman harjoituksista.

TPS ja ONS ovat sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 6. ja 7. yhdeksällä pisteellä yhdeksästä ottelusta. Tepsin maaliero on kolme maalia parempi, joten tasainen kamppailu on tiedossa. TPS voitti Oulussa 1-0 avauskierroksella Tiia Tikkasen maalilla. Molemmat joukkueet tarvitsevat nyt pisteitä pitääkseen asemansa keskikastissa.

ONSsin vaarallisin ase on sen hyökkäys: kärkipelaaja Sanna Ylianttila ja laitalinkit Jenni Leinonen sekä Heini Toivonen. Nämä aiheuttivat vaikeita hetkiä TPS:n puolustukselle kauden ensimmäisessä pelissä Oulussa. Vierailijan heikompi lenkki on ollut puolustuspelaaminen, johon TPS:n hyökkäysten on pureuduttava tehokkaasti.

Keskikentän hallinta on tärkeää tässä ottelussa. ONS-maalivahti Liisa Rahkola pelasi loisto-ottelun keskiviikkona PK-35:ä vastaan kuten myös Katja Kankaanpää HJK:ta vastaan. Ratkaiseeko maalivahtipeli ottelun tuloksen?

TPS:n sairastupa on onneksi tyhjentymässä. Terhi Ristolainen, Heidi Grönqvist sekä Ona Pullinen ovat vielä poissa, mutta Siiri Hammar palannee kentälle pitkän poissaolon jälkeen. Tiia Tikkasen takareisi on vihoitellut, hän lepäsi HJK-ottelun vaihtopenkillä ja on kokoonpanossa taas lauantaina.

TPS – ONS alkaa Urheilupuiston yläkentällä lauantaina 9.6. klo 16.00.

Kuva: Rainer Lönnbäck

Lisää uutisia