TPS:n naiset kohtaa Kokkola F10:n tänään yläkentällä

TPS:n naisten liigajoukkue kohtaa lauantaina Kokkola F10:n, jonka kausi on alkanut mollivoittoisesti. Joukkue on tällä hetkellä sarjan jumbona saavutuksenaan yksi piste kolmesta pelistä, eikä A-maajoukkuepelaaja Emmi Alasen loukkaantuminen suinkaan paranna tilannetta. Siitä huolimatta tai ehkä juuri sen tähden kokkolalaiset tulevat Turkuun ärsyyntyneinä ja yrittävät kaikin keinoin avata voittosarakkeensa. Ennen kauden alkua KF10 povattiin yleisesti sarjan mustaksi hevoseksi, joka horjuttaisi neljän vahvan joukkueen koplaa.

Potentiaalia joukkueesta löytyy paljon, nigerialainen Soo Adekwagh sekä maajoukkuepelaajat Ebba Sandell ja Riikka Ketoja pelaavat laajalla säteellä tehokkaasti. Myös jenkkipelaaja Monica Dolinsky sekä juuri Suomeen saapunut nigerialaisvahvistus Amarachi Grace Okonkwo ovat selkeitä vahvistuksia KF10:n keskikentällä.

TPS pääsee kentälle lähes parhaalla kokoonpanolla. Vantaalla PK-35 -pelissä päähän loukkaantuneen maalivahti Katja Kankaanpään pelaaminen on epävarmaa ja hänen pelikuntonsa selviää lauantaiaamuna. Varmuudella poissa ovat kärkipelaaja Juliette Kemppi, joka pelaa sijoitusotteluita salibandyn alle 19-vuotiaitten MM-kisoissa Slovakiassa, sekä pitkäaikaistoipilaat Heidi Grönqvist ja Ona Pullinen.

TPS – Kokkola F10 pelataan Urheilupuiston yläkentällä tänään klo 16.00 alkaen.

Lisää uutisia