TPS:n molemmat liigajoukkueet mukana Turun Nopein -kisassa

Ensi keskiviikkona kisattavien yleisurheilun kansainvälisten Paavo Nurmi Gamesien yhteydessä järjestetään mielenkiintoinen näytöskilpailu, jossa myös TPS:n liigapelaajilla on oma roolinsa. Kisajärjestäjät ovat lähestyneet nimittäin myös muiden urheilulajien kuin yleisurheilun edustajia ja haussa on Turun nopein -titteli. Kilpailumatkana on 60 metriä ja niin naisilla kuin miehilläkin on omat sarjansa.

Kisaan on ilmoittautunut 25 juoksijaa, joista 11 on naisia ja 14 miehiä. TPS:n naisten ja miesten liigajoukkueista on molemmista kaksi juoksijaa mukana. TPS:n miehiä edustavat nuoret raketit Kevin Kauber ja Riku Sjöroos. Naisten kilpailijat selviävät vasta aivan viime tingassa, koska heillä on liigaottelu samaan aikaan keskiviikkona Helsingissä HJK:ta vastaan.
Seuroista mukana ovat TPS jalkapallon lisäksi ainakin TPS jääkiekko, TPS Salibandy, Turku Trojans, TuTo, Raision Loimu, FC Inter, LP-Viesti, Loimaan Hurrikaani ja Turku-Pesis.

 Turun Nopein -kisa alkaa keskiviikkona 25.6. klo 17.45. Kilpailussa on ensin alkuerät ja heti perään finaalit. Kisa juostaan Paavo Nurmi Stadionin takasuoralla. Molempien sarjojen voittajat saavat kunniaa ja kantavat vuoden Turun nopein -titteliä.

Lisää uutisia