TPS:n maalivahtiosasto kaudelle 2017 on valmiina

TPS:n miesten edustusjoukkue on viimeistä piirtoa myöden valmiina kauteen 2017. TPS on solminut täksi kaudeksi sopimukset kahden uuden maalivahdin kanssa. TPS:n maalivahdit kaudella 2017 ovat Jonathan Viscosi sekä Ville Seppä. 25-vuotias Viscosi on alun perin kotoisin Kanadasta ja hän on torjunut viimeksi Ruotsissa Oskarhamns AIK:n riveissä. 20-vuotias Seppä pelasi viime kaudella puolestaan Kakkosta alkukaudesta SalPa:n ja loppukaudesta porvoolaisen FC Futuran riveissä.

Viscosi torjui TPS:n maalissa kauden ensimmäisessä virallisessa ottelussa viime viikon perjantaina, kun TPS kaatoi Suomen Cupin D-alkulohkon avausottelussa Rauman Pallo-Iirot lukemin 5-0. Seppä oli tulessa puolestaan viikkoa aikaisemmin, kun vastassa oli harjoitusottelussa hänen entinen seuransa SalPa.

TPS:n uusi maalivahtivalmentaja on puolestaan Eemeli Reponen. 26-vuotias Reponen pelasi aikanaan maalivahtina 20 nuorten ja poikien maaottelua. Hän aloitti valmennusuransa vuonna 2015 oman Maalivahtiklubinsa kautta. Seuran viime kauden maalivahtivalmentaja Jani Tuomala on puolestaan siirtynyt TPS:n uudeksi joukkueenjohtajaksi, mutta hän jatkaa myös maalivahtivalmennusta TPS juniorijalkapallon puolella.

Eemeli Reponen taustoittaa videolla TPS:ään tuloaan sekä analysoi molemmat seuran uudet maalivahdit.

TPS TV: https://tpstv.fi/tpsn-maalivahtiosasto-kaudelle-2017-valmiina/

TPS pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina 3.2. klo 17.00 alkaen Kupittaa 5 KHT -kentällä. Kyseessä on Suomen Cupin D-alkulohkon ottelu hallitsevaa Suomen mestarijoukkuetta, IFK Mariehamnia, vastaan.

Kuva: Tiina Pirilä


Kuvia pelaajista median käyttöön: https://goo.gl/vQY3FZ

Lisää uutisia