TPS:n liigataival päättyi 3-1-tappioon

TPS:n vuodesta 2003 asti jatkunut taival Jalkapallon Veikkausliigassa tuli lauantaina toistaiseksi päätökseen Maarianhaminassa. Sarjan viimeiseksi 24 pisteellä jäänyt TPS päätti kauden 3-1-tappioon IFK Mariehamnia vastaan.

IFK Mariehamn oli alusta asti se hallitsevampi osapuoli Maarianhaminan koleassa iltapäivässä. Maalinteon avasi IFK:n Diego Assis ottelun 16. minuutilla. Kaksi minuuttia myöhemmin asialla oli argentiinalaiskärki Luis Solignac ja näin taululla olivat jo 2-0-lukemat. Molemmat maalit alusti Petteri Forsell.

IFK Mariehamn karkasi ratkaisevaan kolmen maalin johtoon toisen puoliajan alussa 53. minuutin kohdalla. Asialla oli toistamiseen Diego Assis.

TPS iski 3-1-kavennuksen 82. minuutin kohdalla, kun paria minuuttia aikaisemmin kentälle tullut Juho Lehtonen osui. Maali oli Lehtoselle tämän kauden kolmas.

-Lähdimme vaikeista asetelmista tähän kauteen ja ehdimme hetken olla pinnan yläpuolellakin. Emme jaksaneet tätä kautta ihan loppuun asti, joten nyt lähdetään rakentamaan uutta projektia. Kiitän kaikkia pelaajia ja taustoja tästä kaudesta. Nyt otetaan hieman etäisyyttä jalkapalloon ja aletaan sen jälkeen rakentaa taas uutta tarinaa, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen lupasi.

Lisää uutisia