TPS:n liiganousu ehdolla sykähdyttävimmäksi urheilutapahtumaksi Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen Urheilugaala kokoaa ensi tammikuussa alueen urheiluväen yhteen muistelemaan urheiluvuotta 2017. Silloin palkitaan perinteiseen tapaan muiden muassa Vuoden urheilija, valmentaja ja joukkue.

Palkittavien joukossa on jo neljättä kertaa myös Vuoden sykähdyttävin varsinaissuomalainen urheilutapahtuma. Se on aina valittu yleisöäänestyksellä, kuten tälläkin kertaa.

Vuoden 2017 sykähdyttävintä tapahtumaa voi äänestää kuuden ehdokkaan joukosta. Joukossa on myös lokakuun 21. päivä pelattu Ykkösen päätöskierroksen ottelu FC Honka-TPS, joka päättyi 1-1-tasapeliin. Vierasjoukkueen 1-1-tasoituksen iski ottelun 82. minuutilla Ilari Mettälä. TPS varmisti tasapelillään suoran nousun ja paluun Jalkapallon Veikkausliigaan kolmen kauden tauon jälkeen.

Vuoden 2016 sykähdyttävin Urheilutapahtuma oli TPS:n naisten edustusjoukkueen päätöspeli PK-35:ttä vastaan, jolla seura varmisti SM-mitalin 31:n vuoden tauon jälkeen. TPS voitti PK-35:n Vantaalla 8.10. 2016 ja varmisti voitollaan SM-hopeamitalit.

Varsinais-Suomen Vuoden sykähdyttävintä urheilutapahtumaa voi käydä äänestämässä täällä: https://lomake.ts.fi/urheilutapahtuma2017
 

Lisää uutisia