TPS:n liigajoukkueen valmennusryhmä on koossa

Veikkausliigakauteen valmistautuva TPS on saanut kauden 2010 valmennusryhmänsä kokoon. TPS:n uudeksi päävalmentajaksi nimettiin tammikuussa Marko Rajamäki, mutta hänen ympärilleen koottu muukin valmennusryhmä on nyt koossa.

TPS:n edustusjoukkueen kakkosvalmentajaksi on nimetty pitkän pelaajauran Suomessa puolustajana tehnyt Diego Corpache. 33-vuotias argentiinalainen saapui pelaajana Suomeen kaudeksi 2001 ja hän ehti edustaa turkulaista FC Interiä Veikkausliigassa kaikkiaan kahdeksan kauden ajan. Corpache voitti Interin riveissä Suomen mestaruuden vuonna 2008. Viime kauden Corpache edusti Hakaa, mutta hänen kautensa katkesi polvivammaan. Hän pelasi urallaan yhteensä 167 Veikkausliigaottelua ja viimeisteli niissä viisi maalia.

TPS:n edustusjoukkueen valmennusryhmään liittyy myös sen reservijoukkueen, ÅIFK:n, päävalmentaja Simo Valakari. TPS haluaa Valakarin valinnalla tiivistää entisestään TPS:n ja ÅIFK:n välistä yhteistyötä.

TPS:n maalivahtivalmentajaksi valittiin helmikuussa Timo Aaltonen. Joukkueen fyysisestä valmennuksesta vastaa viime vuoden tapaan Mika Lehtimäki.

– Olen erittäin tyytyväinen tähän ryhmään ja siihen, että päädyimme tähän kokonaisuuteen maltillisesti. Työnteko ja valmistautuminen kauteen jatkuu täydellä teholla, päävalmentaja Marko Rajamäki tiivistää.

– Diego on jatkossa mukana myös akatemian aamuharjoituksissa ja Simolla on päävastuu on edelleen ÅIFK:n kanssa. Meillä on nyt sopiva tasapaino edustuksen, ÅIFK:n ja akatemian kesken, toimitusjohtaja Marco Casagrande toteaa puolestaan tyytyväisenä.

Lisää uutisia