TPS:n kausikorttimyynti Veikkausliigaan on alkanut

TPS:n kausikorttimyynti Veikkausliigakaudelle 2018 on alkanut. Lisätiedot ja toimintaohjeet täällä.

Kauden 2017 kausikorttilaisilla on mahdollisuus varata oma vanha paikkansa tilauksen yhteydessä. Nämä paikat on varattava lokakuun loppuun mennessä.

TPS:n lasten kausikortit ja liput kokevat mieluisan muutoksen. TPS nostaa ensi kaudeksi lasten kausikorttien ja pääsylippujen ikärajoja. Tulevaisuudessa otteluihin pääsee ilmaiseksi alle 12-vuotiaat, kun ennen tämä raja oli 7 ikävuodessa. Myös yläikäraja nousee entisestä 16 vuodesta 18 vuoteen.

– Toivomme ja uskomme, että tämän muutoksen myötä entistä useammalla lapsella ja nuorella on mahdollisuus liittyä osaksi mustavalkoista katsomoa ja jalkapallokulttuuria, iloitsee TPS jalkapallon myyntijohtaja Timo Tuominen. Myimme tänä vuonna Ykköseen noin 900 kausikorttia, joten tavoitteenamme on tietysti, että Veikkausliigassa kausikorttilaisia on vielä tästäkin enemmän, jatkaa Tuominen.  

Oston yhteydessä on hyväksyttävä FC TPS Turku Oy:n kausikorttien sopimusehdot sekä Veikkausliigan yleiset sopimusehdot. Ehdot luettavissa täältä. TPS:n sopimusehdoissa kerrotaan mm. että sopimus on määräaikainen pelikaudeksi kerrallaan.

– Asiakkaan näkökulmasta tämä on jatkon kannalta aiempaa helpompaa, kun ei tarvitse erikseen uusia kausikorttia vaan sopimus jatkuu automaattisesti. Seuran kannalta muutos helpottaa mm. talouden suunnittelua, kun tiedämme joulukuun alussa siihen mennessä myytyjen kausikorttien tilanteen ja pystymme vertaamaan sitä esimerkiksi aikaisempiin kausiin. Voimme siis paremmin ennakoida tulevaa ja reagoida tarvittaessa, kertoo Tuominen.   

 

 

TPS:n kausikorttien hinnat kaudelle 2018:

Aikuiset: 240 €
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 160 €
Lapset 12–17v: 60 €
Kannattajakausikortti: 120 €
Kannattajakausikortti (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät): 90 €
VIP-kausikortti 890 € + alv

Kausikortin voi halutessaan maksaa myös osamaksulla neljässä osassa. Ensimmäinen erä neljästä maksetaan heti tilauksen yhteydessä, seuraavat erät tulee maksettavaksi tammi-, helmi- ja maaliskuussa. Osamaksumahdollisuus on voimassa vuoden 2017 loppuun asti.

Aikuiset: 280 € (70 € / kk)
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät: 200 € (50 € / kk)
Lapset 12–17v: 80 € (20 € / kk)
Kannattajakausikortti: 160 € (40 € / kk)
Kannattajakausikortti (opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät): 120 € (30 € / kk)

TPS:n kausikortin voi varata ja maksaa täältä: www.lyyti.in/TPSkausikortti2018

Kausikortin voi maksaa myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Ota yhteyttä TPS:n toimistoon (fc.toimisto@tps.fi / p. 044 700 1922).  

Kausikortin voi varata myös arkisin klo 11–15 TPS:n toimistolta tai soittamalla: p. 044 700 1922.

Tervetuloa nauttimaan TPS:n kotiotteluista Veikkausliigassa kaudella 2018!

Lisää uutisia