TPS:n kannattajatapaaminen siirtyy myöhäisempään ajankohtaan

TPS jalkapallon kauden 2019 ensimmäinen kannattajatapaaminen piti järjestää tiistaina 16.4. Humalistonkadulla sijaitsevassa Ravintola Lone Starissa. TPS jalkapallo, TPS:n kannattajat ja Ravintola Lone Star ovat nyt kuitenkin yhdessä päättäneet, että tapahtuma siirretään myöhäisempään ajankohtaan. Kannattajatapaamisen perumiseen on hyvin yksinkertainen syy; TPS salibandyn miesten edustusjoukkue pelaa samaan aikaan seurahistoriansa ensimmäistä kotiottelua SM-finaaleissa.

– TPS salibandy on saavuttanut ainutlaatuista seurahistoriaa pääsemällä pelaamaan ensimmäistä kertaa Suomen mestaruudesta finaaleissa. TPS jalkapallo tukee TPS salibandyä kaikin keinoin ja haluammekin, että jokainen TPS:n kannattaja pääsee seuraamaan myös finaalisarjan kotiavausta. Me löydämme Lone Starin kanssa kyllä uuden ajankohdan kannattajien tapaamiselle, TPS:n tapahtumapäällikkö Janne Kytölä lupaa.

On todennäköistä, että TPS:n kannattajatapaaminen järjestetään lähempänä kesää, eli sen jälkeen, kun Ykkösen kausi 2019 on jo alkanut.

– Tiedotamme uudesta ajankohdasta heti, kun saamme lyötyä sen lukkoon. Osallistujamaksut ovat tietenkin voimassa myös uutena ajankohtana ja jos jollekin ei uusi ajankohta sovi, palautamme rahat. Lone Star oli myös hienosti hengessä mukana, vaikka peruutus tulikin näin viime tinkaan, Kytölä vielä kiittelee.

Lisää uutisia