TPS:n kaikkien yksittäisten kotiotteluiden pääsyliput tulivat myyntiin

TPS:n Veikkausliigakauden 2018 kaikkien yksittäisten kotiotteluiden pääsyliput ovat nyt myynnissä Ticketmasterin kautta. Turun Veritas Stadionille myydään pääsylippuja pääkatsomopaikoille aina Veikkausliigakauden päätöskierrokselle asti. Myynnissä ovat siis kaikki istumapaikat, joita ei ole varattu kausikorttimyynnin yhteydessä.

Poikkeuksen muodostaa keskiviikkona 20.6. klo 18.30 alkava Turun derby, jota TPS isännöi. TPS-FC Inter -otteluun myydään jo nyt Veritas Stadionin pääkatsomon lisäksi pääsylippuja myös olympiakatsomon puolelle.

– Kauden ensimmäinen kotiderby on koko vuoden kohokohtia. Päätimme avata myös olympiakatsomon heti, että ihmiset voivat valita oman derby-paikkansa jo näin kauden alussa, FC TPS Turku Oy:n myyntijohtaja Timo Tuominen painottaa.

– Ensimmäinen kotiottelumme Veritas Stadionilla on TPS-RoPS lauantaina 28.4. klo 17.00. Uskomme, että varsinainen kotiavauksemme kiinnostaa ihmisiä paljon. Toukokuusta nostaisin perjantaina 18.5. klo 18.30 pelattavan HJK-ottelun. Klassikoiden klassikko ja perjantai-ilta on aika houkutteleva yhdistelmä, Tuominen uskoo.

Veritas Stadionin taustayhtiö on hakenut anniskeluoikeuksia myös katsomon puolelle. Anniskelukatsomoiksi tulisivat puolet A- ja B-katsomolohkoista. Mahdollisiin anniskelukatsomo-osiin pääsevät vain 18 vuotta täyttäneet katsojat.

– K18-kiellot poistuvat, jos anniskeluoikeuksia ei jostain syystä saataisi. Anniskelukatsomoon myydään tietysti myös kausikortteja, Tuominen vielä muistuttaa.

TPS kohtaa Jalkapallon Veikkausliigakauden 2018 ensimmäisessä kotiottelussaan SJK:n sunnuntaina 15.4. Ottelu pelataan poikkeuksellisessa pelipaikassa, Valkeakosken Tehtaan kentällä, klo 15.00 alkaen. Ottelupaikan siirron syynä on se, että TPS:n oman kotikentän, Turun Veritas Stadionin, nurmea ei ole saatu vielä pelikuntoon.

TPS-SJK -ottelun ennakkolipunmyynti aloitettiin jo viime viikolla: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-sjk-lippuja/228315

TPS:n kotiotteluiden pääsylippujen hinnat ennakkoon Ticketmasterilta:

– Aikuiset 15 €
– Opiskelijat ja eläkeläiset 10 €
– Nuoret (12-17 v.) 7 €
– Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi 

Lisää uutisia