TPS:n ja Mehiläisen yhteistyö jatkuu

TPS on solminut kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Mehiläisen kanssa. Juuri solmittu sopimus kattaa TPS:n pelaajien terveyden- ja sairaanhoidon kausina 2011-2013. Sopimus on luontevaa jatkoa TPS:n ja Mehiläisen aiemmalle yhteistyölle. TPS:n joukkuelääkäreinä toimii Mehiläisen Turun Urheiluklinikan lääkäritiimi.

– Olemme todella tyytyväisiä aiempaan yhteistyöhömme Mehiläisen Urheilu- ja liikuntaklinikan sekä Mehiläisen muiden ammattilaisten kanssa. Viime kausi oli urheilullisesti meille menestyksekäs ja vahvasti sen takana oli ammattitaitoisesti terveydenhuollosta vastannut Mehiläinen. Halusimme ehdottomasti jatkaa yhteistyötä Mehiläisen Urheilu- ja liikuntaklinikan huippuammattilaisten kanssa, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande toteaa tyytyväisenä.

– Huippu-urheilijoiden parissa tehdystä pitkästä yhteistyöstä ja siitä saadusta vankasta ja monipuolisesta  kokemuksesta hyötyvät kaikki liikuntaa harrastavat asiakkaamme. Liikuntavammojen nopea hoito on tuloksekasta. Toisaalta liian vähäinen liikkuminen on jo uusi koko kansan ongelma. Meiltä Mehiläisestä saa apua myös liikunnan aloittamiseen liittyviin terveydellisiin haasteisiin, professori Olli J. Heinonen Mehiläisen Urheilu- ja liikuntaklinikalta muistuttaa.

Lisää uutisia