TPS:n ikämiesten kapteeni Markus Paija: ”Pelit otetaan tosissaan, mutta hymy huulilla”

Turun Palloseuran ikämiesjoukkue, TPS M35, kohtaa keskiviikkona 13.4. Suomen Cupin ottelussa Veikkausliigassa pelaavan Tampereen Ilveksen. Ottelu alkaa Kupittaa 5:llä kello 19.

Otteluun on vapaaehtoinen pääsymaksu. Ottelun ja katsojia palvelevan buffetin tuotot menevät suoraan juniorityön tukemiseen. Tervetuloa kannustamaan TPS-legendoja!

Tepsin ikämiesten kapteenina toimii Markus Paija. Paija aloitti jalkapallon harrastamisen Turun Nappulaliigassa. Sieltä hän siirtyi Tepsin junioreihin ja nousi vuonna 1994 Palloseuran Veikkausliiga-miehistöön. Keskuspuolustaja Paija pelasi Turun Palloseuran miesten edustusjoukkueessa aina vuoteen 1999 asti.

Aktiiviura on 47-vuotiaan konkarin osalta nyt jo kaukana takana, mutta jalkapallon pelaaminen kiehtoo yhä. Huomenna keskiviikkona Paijan kipparoima Tepsin ikämiesjoukkue kohtaa Veikkausliiga-seura Ilveksen. 

– Kun arvontatulos tuli, oli se hieman huonoa huumoria. Tuntuu, että joku muu joukkue olisi saanut heistä enemmän irti, kun suurin osa meistä on saanut jo nämä pelit pelata, Paija miettii.

Tepsin ikämiehet ovat päättäneet kuitenkin lähteä taistelemaan. Joukkue ottaa kaikki pelinsä täysillä, vaikka treenit jäävät useimmiten vähemmälle.

Paija on pelannut Tepsin ikämiehissä jo useita vuosia ja on kertomansa mukaan nauttinut suuresti ikämiesfutiksen tarjoamista kokemuksista.

– Tämä on ollut hienoa aikaa. Meillä on joukkueessa hyviä pelaajia, joiden kanssa on makeaa pelata. Pelit otetaan tosissaan, mutta hymy huulilla, Paija kertoo.

Katso videolta lisää Markus Paijan kuulumisia:

Video: Ida Uusitalo ja Jenniina Seppä
Musiikki: Lemonmusicstudio – The Cradle of Your Soul (Pixabay)


Ruutu näyttää TPS M35 – Ilves -ottelun suorana lähetyksenä: https://www.ruutu.fi/stream/4065680

Päivitys 13.4. klo 18.40:

TPS M35:n avauskokoonpano: 12 Ville Lehtonen (mv), 3 Toni Järvinen, 5 Jukka-Pekka Tuomanen, 6 Markus Paija (C), 7 Toni Kuisma, 9 Jarno Auremaa, 11 Mika Ääritalo, 17 Sami Rähmönen, 18 Mikko Hyyrynen, 19 Antti Hakala, 21 Jussi Haijanen.

Vaihdossa: 13 Ville Virtanen, 14 Juhani Saksa, 15 Sami Aikio, 16 Toni Järvinen, 20 Antti Muuriaisniemi, 25 Joni Saarinen.

Lisää uutisia