TPS:n C15 eteni mitalipeleihin Saksan kansainvälisessä turnauksessa

TPS:n C15 -ikäluokan pojat osallistuivat Saksan Langfördenissä kansainväliseen C-poikien -turnaukseen. Turnaukseen osallistui kaikkiaan 20 joukkuetta Saksasta, Englannista, Puolasta, Hollannista, Ranskasta ja Tshekistä. TPS oli turnauksen ainoa suomalaisjoukkue. TPS:n pojat pärjäsivät kansainvälisessä kyydissä loistavasti ja loppusijoitus oli kivikovassa seurassa neljäs.

TPS aloitti turnauksen B-alkulohkossa ja sijoittui toiseksi. TPS aloitti 1-1-tasapelillä saksalaista Stuttgarter Kickersiä vastaan. Sen jälkeen TPS kaatoi ranskalaisen AS Le Cellierin komeasti 2-0 ja samaa kyytiä kaatui saksalainen Eintracht Braunschweig 1-0. TPS selvitti alkulohkonsa tappioitta, kun neljäs ottelu saksalaista Hansa Rostockia päättyyi 0-0. TPS:n eteni näin hienojen otteidensa ansiosta lohkossaan toiseksi ja tie ylempään johti loppusarjaan.

Ylemmässä loppusarjassa TPS otti revanssin Hansa Rostockista ja kaatoi saksalaiset 3-1. TPS kärsi turnauksen ensimmäisen tappionsa vasta ylemmässä loppusarjassa, kun saksalainen RW Essen oli TPS:ää parempi lukemin 2-0. Kahdessa muussa ylemmän loppusarjan ottelussa TPS pelasi maalittomat tasapelit saksalaisia TuS Koblenzia ja FC St.Paulia vastaan. TPS sijoittui näin lohkonsa kakkoseksi ja eteni pronssiotteluun, jossa vastaan asettui puolalainen Lech Poznan. Puolan pojat olivat 1-0 parempia, mutta Tepsin pojat sijoittuivat upeasti neljänneksi.

Turnauksen loppujärjestys kuuden parhaan joukkueen osalta:

1. Wolverhampton (ENG)
2. RW Essen (GER)
3. Lech Poznan (POL)
4. TPS
5. FC St.Paul (GER)
6. ADO Den Haag (HOL)

Lisää uutisia