TPS:n B-tytöt nousivat hienosti SM-pronssille

TPS emännöivät lauantaina B-tyttöjen SM-lopputurnausta menestyksellä. Ensinnäkin itse turnaustapahtuma oli äärimmäisen onnistunut ja toiseksi raitapaidat voittivat oman pronssipelinsä ja nousivat takaa-ajoasemasta lopulta SM-pronssille.

TPS kohtasi pronssipelissä kemilaisen Merilappi Unitedin ja ottelun käsikirjoitus oli alusta loppuun asti selvä. TPS piti palloa ja yritti pelata ja lappilaiset kyttäsivät vastaiskuja. Merilapin taktiikka tuotti tulosta 31. minuutin kohdalla, kun Julia Hannunkivi vei vieraat 0-1-johtoon. TPS kuittasi kuitenkin nopeasti takaisin, kun Annika Haanpää ampui pallon kaukaa takanurkkaan 35. minuutin kohdalla.

TPS otti komennon käsiin toisen puoliajan alussa, kun Elli Pikkujämsä ohjasi maalin edestä 2-1-johtomaalin. TPS:n pronssi sai sinetin 65. minuutin kohdalla, kun Janni Kurokallio latasi pilkun verkon perille. TPS:n pronssijuhlat alkoivat reilua varttia myöhemmin.

Kooste ottelusta:
http://tpstv.fi/kooste-tps-merilappi-united-3-1-11-10-2014/

B-tyttöjen SM-lopputurnauksen lopullinen järjestys:

1. PK-35 (Helsinki) 2. VJS (Vantaa) 3. TPS (Turku) 4. Merilappi United (Kemi) 5. ONS (Oulu) 6. VIFK (Vaasa) 7. Kuopion Pallokissat 8. Tampereen Ilves.

Lisää uutisia