Juniorit: TPS:n Aapo Boström mukaan Suomen U17-maajoukkueen leirille

Turun Palloseuran keskikenttäpelaaja Aapo Boström, 16, on valittu mukaan Suomen U17-maajoukkueen leirille. Boström kuuluu TPS:n GANT-akatemian pelaajiin, ja kuluvan talven aikana hän on jo saanut ensiminuuttinsa TPS:n miesten edustusjoukkueessa harjoitusottelussa Pargas IF:ää vastaan.

Suomen U17-maajoukkue leireilee helmikuun ja maaliskuun vaihteessa Eerikkilän Urheiluopistolla. Eerikkilän-leiri on Minihuuhkajien viimeinen tapahtuma ennen maaliskuun loppupuolella pelattavaa EM-jatkokarsintaturnausta. Kenraaliharjoituksessaan Minihuuhkajat kohtaa HJK Klubi 04:n.

– Tiedän, että joudumme matsissa todella koville. Halusimme maaliskuun alkuun haastavan matsin, ja sellaisen varmasti saamme. Karsintojen avausvastuksemme on Espanja, ja tämän leirin harjoituspeli valmistaa meitä siihen. Tulemme käymään leirillä tarkasti läpi Espanjan pelaamista, ja saatamme ottaa viikon mittaan maistiaisia myös seuraavana karsinnoissa eteen tulevasta Saksasta, kertoo Suomen U17-maajoukkueen päävalmentaja Erkka V. Lehtola Palloliiton kotisivuilla.

Minihuuhkajat selvitti viime syksynä tiensä EM-jatkokarsintoihin. Minihuuhkajien paikan jatkokarsinnoissa takasi 1–1-tasapeli Kosovoa vastaan. Suomen tasoitusmaalin Kosovon verkkoon puski pelin viime minuuteilla TPS-juniori Boström.

Suomen ottelu Eerikkilän-leirillä:
To 2.3. klo 13.00 Suomi – HJK Klubi 04, Eerikkilän jalkapallohalli

Lisää uutisia