TPS–MP lauantaina Kupittaalla – TPS TV:n videoennakossa Onni Helén

Ykkösliiga jatkuu tulevana lauantaina Turussa, kun TPS isännöi Mikkelin Palloilijoita. Ottelu TPS–MP potkaistaan käyntiin Kupittaan Veritas Stadionilla kello 16.00. Matsiliput voit ostaa jo nyt edullisemmalla ennakkohinnalla Tiketistä. Ottelua voi seurata suorana myös Ruudun välityksellä. Tarkemman otteluinfon löydät digitaalisesta käsiohjelmasta.

Uusi jalkapallokausi on pyörähtänyt vauhdikkaasti käyntiin, sillä TPS:lle ja MP:lle tulevan lauantain ottelu on jo kolmas peli viikon sisään. Kumpikin joukkue avasi kauden viime viikonloppuna Ykkösliigan sarjapeleillä ja tiistaina molemmat olivat tulessa Suomen Cupissa. Palautumis- ja valmistautumisaika sarjakauden toiseen otteluun on siis molemmilla joukkueilla ollut yhtä pitkä.

Yhtäläisyysmerkkejä löytyy myös siitä, miten joukkueiden kaudet ovat lähteneet käyntiin. TPS koki Ykkösliigan avauskierroksella 0–2-tappion Jarolle, MP puolestaan hävisi KTP:lle lukemin 0–4. Suomen Cupissa TPS ja MP pistivät verkot venymään alempisarjalaisia vastustajia vastaan. Tepsi voitti Varsinais-Suomen paikallisväännössä KaaPon 4–0 ja MP kellisti ViPan 8–0.

Lauantaina Kupittaan Veritas Stadionille hyökkää siis kaksi erittäin nälkäistä joukkuetta jahtaamaan sarjakauden ensimmäistä voittoaan. TPS TV:n videohaastattelussa ottelun lähtökohtia pohjustaa hyökkääjä Onni Helén, joka taituroi tiistaina hattutempun KaaPon verkkoon. Millaiset fiilikset Onnille jäi ensimmäisestä hattutempusta kasvattajaseuran edustusjoukkueessa? Entä miltä kahden kärjen pelisysteemi tuntui pelaajasta?

Valokuvat: Tiina Pirilä

Lisää uutisia