TPS:lle ainutlaatuinen yhteiskausikortti

Viime vuonna 90 vuotta täyttänyt Turun Palloseura kasvattaa lajiensa välistä yhteistyötä ja lanseeraa Suomen mittakaavassa ainutlaatuisen yhteiskausikortin, jolla pääsee katsomaan kolmen lajin pääsarjatason otteluita.

TPS tarjoaa unohtumattomia elämyksiä kentällä ja kaukalossa niin kesällä kuin talvella. Perinteisen turkulaisen seuran mustavalkoiset värit ovat vahvasti edustettuna pääsarjatasolla jalkapallossa, jääkiekossa ja salibandyssä.

HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Niklas Österlund on innoissaan tulevan yhteistyön tuomasta huimasta potentiaalista ensinnäkin kannattajatoiminnan osalta.

– TPS:llä on jo nyt Suomen parhaat kannattajat ja tiiviimmän yhteistyön kautta voimme laajentaa jokaisen lajin yhteistä kannattajapohjaa sekä tuoda esille yhä vahvemmin ja ylpeydellä mustavalkoiset värimme, Österlund kommentoi.

Vahvan harjoituskauden pelanneen FC TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande näkee myös uuden ja mielenkiintoisen yhteiskausikortin yhdistävän vaikutuksen merkittävänä.

– Tämä on ensimmäinen konkreettinen keino tuoda lajeja lähemmäksi. Olemme kuunnelleet kannattajapuolelta tullutta palautetta ja lähteneet asiakaslähtöisesti viemään asiaa eteenpäin.

Tänään lanseerattava uusi yhteiskausikortti tuo kaikille mustavalkoisille kannattajille yhden ainutlaatuisen kortin, jolla voi nauttia kesällä FC TPS:n ja talvella HC TPS:n sekä TPS Salibandyn otteluista. Kannattajakatsomoon oikeuttavalla kausikortilla näkee 17 Veikkausliigan ja 30 SM-liigan kotiottelua.

Näiden lisäksi TPS Salibandy lähtee uuteen hankkeeseen mukaan tarjoamalla yhteiskausikortin omistajille pääsyn kahteen Salibandyliigan kotiotteluun. Tällä kaudella Salibandyliigan puolivälieriin yltäneen TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Juha Kiviniemi oli heti valmis lähtemään yhteishankkeeseen mukaan.

– Hienoa, että yhteistyö upean seuramme sisällä menee eteenpäin ja voimme näin tuoda uusia kannattajia myös salibandyn pariin.

Yhteiskausikortin myynti:
– TPS-toimistot: HC TPS Artukaistetie 8, FC TPS Ruissalon puistotie 85
(aukioloajat: ma-pe klo 9.00-16.00)
– FC TPS:n nettilipunmyynti (yhteiskausikortti löytyy Olympiakatsomon O-lohkosta)

TÄÄ KAUPUNKI ON MUSTAVALKOINEN!

Lisää uutisia