TPS:lla tiedossa kolme harjoitusottelua

TPS:lla on tiedossa ainakin kolme harjoitusottelua ennen Veikkausliigakauden 2012 alkua. Aiemmin joulukuun harjoitusottelu PK-35:a vastaanhan jouduttiin perumaan sääolojen vuoksi.

Ensimmäinen tulevista harjoitusotteluista pelataan jo ennen Liigacupkauden alkua. Vastassa on tuolloin Kakkosessa pelaava Pallo-Iirot. Raumalaisjoukkueesta löytyy myös tuttuja kasvoja, TPS:aa aiemmin edustaneet maalivahti Jani Tuomala ja puolustaja Iiro Aalto. Ottelu pelataan Turussa Javenture-Areenalla perjantaina 20.1. klo 12.30.

Loput kaksi harjoitusottelua on ruotsalaisia seuroja vastaan. Ensimmäinen niistä pelataan Turussa torstaina 16.2, jolloin TPS isännöi Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa pelaavaa IF Brommapojkarnaa. Ottelu alkaa Javenture-Areenalla klo 14.00.

Kolmas harjoitusottelu on niinikään Superettanissa pelaavaa Hammarbyta vastaan. Ottelu pelataan Tukholmassa 31.3. TAI 1.4. Hammarby vahvistaa lopullisen ottelupäivän ja pelipaikan kun Superettanin sarjaohjelma on lyöty lukkoon.

Lisäksi TPS:n Liigacupin kotiotteluiden alkamisajat ja pelipaikat ovat vahvistuneet ja ne on nyt päivitetty TPS:n verkkosivuilta löytyvään otteluohjelmaan.

Viime talvena TPS pelasi harjoitusottelun mm. Djurgårdenia vastaan Tukholmassa. Kuva: Tiina Pirilä.

Lisää uutisia