TPS:lla tänään harjoitusottelu Hammarbyta vastaan

TPS:n joukkue matkasi eilen Ruotsiin ja pelaa tänään harjoitusottelun tukholmalaista Hammarbyta vastaan. Ottelu alkaa klo 14.00 Suomen aikaa. Sää Tukholmassa ei kaunein mahdollinen ole, sillä juuri ennen ottelua paikan päällä satoi lunta ja vettä vuorotellen vaakatasossa. Peli pelataan kuitenkin Söderstadionilla, vaikka varakentäksi olikin varattu Stadshagen.

– Ruotsissa on hieno futiskulttuuri ja hienoa mennä pelaamaan sinne, kun meilläkään ei mitään leiriä ole ollut. Yksi kansainvälinen peli tulee siis hyvään väliin tähän, TPS-maalivahti Henrik Moisander kiittelee.

Tällä hetkellä Hammarby pelaa Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa.

– Hammarbylla on hyvät fanit ja se on perinteinen seura. Tavoite heillä on varmasti koko ajan nousta takaisin Allsvenskaniin, Henkka pohtii.

– Meillä on tiivis, hyvä joukkue, ja tulemme tarvitsemaan jokaista pelaajaa tämän kauden aikana. Siksi on tärkeää, että pääsemme myös koviin peleihin peluuttamaan kaikkia ja nyt on yksi niistä peleistä, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki puolestaan kertoi lähdön alla.

Katso Henkan ja Rapan mietteet kokonaisuudessaan ottelusta TPS TV:stä, tästä linkistä.

Ottelua on mahdollista seurata livenä Hammarbyn järjestämän tekstiseurannan kautta tästä linkistä. Matsia voi myös kuunnella suorana nettiradion kautta osoitteessa:http://www.barabajen.se/2012/03/bara-bajen-sander-direkt-tps/. Lisäksi TPS pyrkii myös Twitter-tilissään seuraamaan ottelun tärkeimpiä tapahtumia. TPS:n Twitter-tili löytyy osoitteestahttps://twitter.com/#!/FCTPS.

Lisää uutisia