TPS:llä hyvä treeniviikko Eerikkilässä – FC Lahti -peli peruttu

TPS:n miesten edustusjoukkue on harjoitellut tiistaista lähtien Eerikkilässä. Raitapaitojen tiivis harjoitusjakso päättyy Eerikkilässä perjantaina.

– Tiistaina harjoiteltiin aamupäivällä Turussa ja jatkettiin siitä melkein lennosta Eerikkilään, jossa harjoiteltiin jo iltapäivällä. Meillä on tiivis harjoitusjakso meneillään näissä hienoissa olosuhteissa. Ollaan harjoiteltu tai harjoitellaan joka päivä kaksi kertaa, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson taustoittaa.

TPS:n perjantaiksi kaavailtu harjoitusottelu FC Lahtea vastaan on peruttu. TPS yrittää kuitenkin järjestää korvaavan harjoituspelin jopa vielä loppuviikoksi. Joko perjantaiksi Eerikkilään, tai lauantaiksi LähiTapiola Areenalle.

– Täällä mennyt kaikki hyvin ja odotusten mukaan, Turkuun palataan siis joka tapauksessa perjantaina. Tämä on ollut myös taktinen viikko, me haluamme kokeilla myös käytännössä pelitapaamme liittyviä uusia asioita. Sen vuoksi harjoituspeli tähän väliin olisi meille todella tärkeä juttu, Johansson painottaa.

– Keskiviikkoiltana oli vähän vapaampaa joukkueen kesken ja kävimme muun muassa järvessä uimassa. (Mikko) Känkänen käy muutenkin kaksi kertaa viikossa kylmäuimassa ja myös Jon (Daly) on oppinut aika nopeasti tavoille. Pelaajat piipahtivat vedessä myös. Sanoin kaikille, että ketään ei saa sinne kuitenkaan pakottaa ja kukaan ei saa mennä sinne yksin. Minunkin oli päävalmentajana pakko siellä käydä, mutta kyllä se oli sellainen nopea ”alas ja ylos” -käynti. Parempi, ettei tässä ala sen enempää kikkailemaan, Johansson naurahtaa.

Johansson leireili ensimmäistä kertaa pelaajana Eerikkilässä jo 1990-luvun puolella. Suomalaisen jalkapallon kodiksi kutsuttu Eerikkilä on mennyt isoin harppauksin eteenpäin aivan viime vuosina. Eerikkilää johtaa tepsiläisille tuttu Petri Jakonen.

– Onhan tämä aivan mahtava paikka, olin täällä aikanaan jo pelaajana, mutta nyt ihan viime vuosina täällä on tapahtunut todella paljon ja tullut kaikkea uutta. Jako on hienoa työtä ja hän kertoi meille, mitä kaikkea täällä on taas työn alla, Johansson hehkuttaa.

Lisää uutisia