TPS lähtee kamppailemaan Ykköscupin finaalipaikasta – ”Loppuun asti halutaan mennä”

Turun Palloseura kohtaa sunnuntaina 13. maaliskuuta Ykköscupin välierässä Ekenäs IF:n. Ottelun pelipaikka ei ole vielä varmistunut. Ottelu yritetään pelata ulkokentällä Tammisaaressa. Jos Tammisaaren keskuskenttä ei ole pelikunnossa, ottelu pelataan Kauniaisissa FA Solutions Arena -jalkapallohallissa. Ottelun pelipaikka ja alkamisaika selviävät näillä näkymin lauantaina puolen päivän jälkeen. TPS tiedottaa asiasta omissa viestintäkanavissaan heti pelipaikan ja alkamisajan varmistuttua.

Välieräpelin voittaja etenee finaaliin ja pääsee tavoittelemaan Ykköscupin pääpalkintoa, 10 000 euron palkintopottia. Toinen välieräpari on PK-35 – FF Jaro.

– Totta kai loppuun asti halutaan mennä ja voittaa Ykköscup. Ei tämä Ykköscup meidän kauden päätavoitteemme ole, mutta pokaali on aina pokaali, miettii TPS:n kapteeni Rasmus Holma.

Tarjolla olevan finaalipaikan lisäksi lisälatausta peliin tuo se, että kuukausi takaperin EIF voitti Tepsin Ykköscupin alkulohkon pelissä 1–0. Tosin TPS:n riveistä oli tuolloin sivussa peräti kuusi pelaajaa. TPS:n päävalmentaja Jonatan Johanssonilla on jo kirkkaana mielessä, millaista peliä hän joukkueeltaan haluaa sunnuntaina nähdä.

– Viimeisessä pelissämme SJK Akatemiaa vastaan perussuorittaminen ja joukkueen liike olivat alkukauden parhaalla tasolla. Haluan nähdä SJK-pelin hyvien otteiden jatkuvan. Haluan nähdä maaleja ja maalitilanteita. Lisäksi haluan meidän pitävän palloa myös vastustajan päässä.

EIF näyttää välieräottelun Youtube-kanavallaan suorana lähetyksenä: https://www.youtube.com/watch?v=UgvBKEpisqI

Otteluennakkovideolla keskuspuolustaja Holma kertoo, miten harjoituskausi on hänen osaltaan sujunut. Päävalmentaja Johansson puolestaan päivittää joukkueen terveystilanteen.

Lisää uutisia