TPS lahjoitti PUMAn kanssa palloja Lindorffin ja Planin kouluhankkeeseen

TPS:n yhteistyökumppani Lindorff rakentaa yhdessä henkilöstönsä ja kehitysyhteistyöjärjestö Planin kanssa kuusi luokkahuonetta käsittävän koulun Liberiaan. Tämä ”Koulu elämää varten” -projekti sisältää kaiken, mitä turvallisen ja lapsiystävällisen kouluyhteisön luominen 300 lapselle edellyttää: koulurakennuksen ohella myös oppimateriaalit ja opettajien koulutuksen.

Lindorff vastaa Planin koordinoiman kouluhankkeen rahoituksesta ja siihen osallistuu kaikki 11 maata, joissa Lindorff toimii. Projekti on erityisen tärkeä, sillä sisällissotien jäljiltä yli puolet Liberian väestöstä on alle 15-vuotiaita. Koulujen puutteen vuoksi vain joka toinen lapsi käy
koulua.

Kolme Lindorffin edustajaa vietti viikon Liberiassa tutustumassa hankkeeseen ja paikallisiin olosuhteisiin. PUMA ja TPS lahjoittivat yhteistyössä Lindorffille jalkapalloja viemisiksi liberialaisille lapsille.

– Planin mukaan jalkapallo onkin erittäin hyvä lahja kylä- ja kouluvierailuilla, koska useampi lapsi saa pallosta iloa, se kestää, eikä kukaan saa palloa henkilökohtaisesti. Hieno vastaantulo TPS:lta lyhyellä varoitusajalla, kertoo Lindorffin markkinointijohtaja Mikko Sirkiä.

TPS on ylpeä saadessaan olla omalta osaltaan mukana PUMAn kanssa tässä Lindorffin ja Planin hienossa hankkeessa.

– Olemme iloisia saadessamme syventää yhteistyötämme Lindorffin kanssa myös tässä tärkeässä asiassa. Kiitos myös PUMAlle, joka mahdollisti pallojen lahjoittamisen. Mikä hienompaa, kuin pystyä tuottamaan yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa lapsille mukavia elämyksiä jalkapallon parissa, TPS:n toimitusjohtaja Marco Casagrande kiittelee.

Lisätietoa Lindorffin ja Planin ”Koulu elämää varten” -projektista:http://www.lindorff.fi/article/52019/6980-Tuemme-Plania

Kuvassa lahjoitetuilla palloilla pelaavat Weadorin kylän lapset Bomin maakunnassa.

Lisää uutisia