TPS lahjoittaa ota riski -hyväntekeväisyyskausikortit Turun kriisikeskukselle

Turun Palloseura järjesti Riku Riskin kotiinpaluun kunniaksi OTA RISKI -hyväntekeväisyyskausikorttikampanjan. Kahden viikon mittaisen kampanjan aikana oli mahdollisuus ostaa kausikortteja Riku Riskin valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle lahjoitettavaksi. Kampanja on nyt päättynyt, ja Riku on valinnut kausikorttien lahjoituskohteeksi Turun kriisikeskuksen. 

Mielenterveysalan kansalaisjärjestö MIELI ry:n alaisuudessa toimiva Turun kriisikeskus tarjoaa erilaisia kriisejä elämässään kohdanneille ihmisille monenlaista apua. Palveluihin kuuluu muun muassa kriisipuhelinpäivystystä, vertaistukisuhteita, kriisitukea kasvokkain ja verkossa sekä tukihenkilötoimintaa. Nyt lahjoitetuilla kausikorteilla Turun kriisikeskuksen vapaaehtoiset tukihenkilöt voivat yhdessä tuettavien lasten ja nuorten kanssa käydä katsomassa Tepsin pelejä.

– Isot kiitokset TPS:lle ja Rikulle tästä lahjoituksesta. Meidän vapaaehtoiset tukihenkilömme tukevat vaikeassa elämäntilanteessa olevia lapsia ja nuoria. Näistä kausikorteista on paljon iloa meille. Tukihenkilömme pääsevät yhdessä lasten kanssa katsomaan Tepsin pelejä. Tukihenkilöt voivat käyttää näitä kausikortteja myös itse, mikä auttaa heitä jaksamaan tässä vaativassa vapaaehtoistyössä, kertoo vastaava vapaaehtoistyön koordinaattori ja kriisityöntekijä Harley Bergroth Turun kriisikeskukselta.

– Halusin kohdistaa tämän lahjoituksen mielenterveystyöhön. Vierailimme tänään Turun kriisikeskuksella, ja kuulin samalla vielä lisää heidän toiminnastaan. Kriisikeskuksella tehdään todella hienoa ja tärkeää työtä. Mielestäni mielenterveysasioista on hyvä puhua avoimesti niin urheilupiireissä kuin yhteiskunnassa ylipäätään. On ollut hienoa huomata, että myös jalkapallopiireissä mielenterveysasiat ovat nousseet viime vuosina pikkuhiljaa enemmän esille. Haluan omasta ja TPS:n puolesta kiittää kaikkia hyväntekeväisyyskausikortteja ostaneita. Toivottavasti tekemästämme kausikorttilahjoituksesta on lapsille ja nuorille sekä kriisikeskuksen vapaaehtoisille paljon iloa, Riku Riski sanoo.

Turun kriisikeskuksen toimintaan ja palveluihin voit tutustua tarkemmin kriisikeskuksen kotisivuilla.

Lisää uutisia