TPS kohtaa sunnuntaina Atlantiksen – ottelusta suora lähetys

TPS kohtaa sunnuntaina 25.4. harjoitusottelussa helsinkiläisen Kakkosen tasolla pelaavan Atlantis FC:n. Ottelu alkaa Kupittaalla klo 14.00. Tähänkään ottelutapahtumaan ei voida vielä ottaa yleisöä, mutta TPS lähettää Atlantis-ottelun suorana lähetyksenä Youtube-kanavansa kautta yhteistyössä Grassmarkin kanssa. Ottelun selostaa Juhavaltteri Salminen.

– Toivoin vielä kahta testi- ja harjoituspeliä ennen Ykkösen alkua ja nyt se näyttäisi toteutuvan. Meidän piti alun perin kohdata KaaPo tällä viikolla, mutta se ei onnistunut. On ihan loistava juttu, että saatiin loppujen lopuksi peli tällekin viikolle. Hienoa, että saadaan Atlantis sunnuntaina vastaan, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson kiittelee.

– Nämä pelit ovat viimeisiä kokeiluja ennen sarjakauden alkua, tehdään taktisia kokeiluja. Täydellisessä maailmassa olisimme pelanneet pitkin kevättä myös reservijoukkueen pelejä, mutta näihin olosuhteisiin pitää vaan sopeutua. Nyt on edessä erilainen peli kuin Veikkausliigajoukkueita vastaan. Aggressiivinen hyökkäyspeli kuuluu sunnuntain teemoihin. Lisäksi prässätään kovaa ja panostetaan pallonhallintapeliin, Johansson kaavailee. 

– Nyt on mahdollista vielä testata eri asioita, antaa joillekin pelaajille heidän tarvitsemiaan peliminuutteja. Joudun lepuuttamaan osittain tai kokonaan jotain pelaajia. Jappe (Jalonen), Jussi (Pikkarainen), Rasse (Holma), Kalle (Taimi) ja Atte (Sihvonen) ovat näitä tapauksia. Toivon, että saamme Espinosan kentälle vielä ensi viikolla ennen sarja-avausta, Johansson listaa.

TPS:n tuorein vahvistus Sonny Hilton on päässyt mainiosti joukkueeseen sisään ja myös pelaa sunnuntaina. Fulhamista lainalla oleva Hilton on pinkonut tämän viikon TPS:n treeneissä ja sunnuntaina on edessä ensimmäinen ottelu.

– Sonny on viihtynyt täällä hyvin ja päässyt nopeasti meidän kuvioihimme sisään. Hänkin tarvitsee nyt peliminuutteja. On todella mielenkiintoista nähdä, miten hän sopeutuu meidän pelityyliimme kentällä, Johansson myöntää.

TPS – Atlantis FC -ottelu näkyy suorana TPS jalkapallon YouTube-kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=JvZQzBNhgu4

TPS:n avauskokoonpano: Ville Seppä, Juhani Pikkarainen, Samba Benga, Severi Pöysä, Samuel Mahlamäki, Oskari Jakonen, Alim Moundi, Joakim Latonen, Albijon Muzaci, Sonny Hilton, Elmo Heinonen.

Vaihtopelaajat: Santeri Aaltonen, Juri Kinnunen, Santeri Pohjolainen, Kalle Taimi, Jesper Karlsson, Kabamba Kalabatama, Roope Pakkanen.

TPS pelaa näillä näkymin harjoitusottelun siis myös ensi viikolla. TPS ja toinen Ykkösen joukkue HJK Klubi 04 ottavat yhteen kenraaliharjoituspelissä torstaina 29.4. Ottelun tarkempi alkamisajankohta selviää alkuviikosta.

Lisää uutisia