TPS kohtaa KäPan lauantaina Turussa – Baba Mensahin haastattelussa Umar Bala Muhammed

TPS:n miesten edustusjoukkueen pelit Ykkösliigacupissa jatkuvat lauantaina 9. maaliskuuta. Tepsi kohtaa Veritas Stadionilla pelattavassa kotiottelussa helsinkiläisen Käpylän Pallon. Ottelu alkaa kello 12.00. Ottelutapahtumassa käytössä on Olympiakatsomo. TPS:n kioski palvelee katsojia ottelussa ja kioskin tuotteita ostamalla on mahdollista tukea TPS:n toimintaa.

Pääsylippu TPS–KäPa-otteluun maksaa 8 €. TPS:n kausikorttilaiset pääsevät ilmaiseksi sisään näyttämällä Tiketin lähettämää kausikortin varausvahvistusta. TPS–KäPa-ottelua on myös mahdollista seurata suorana lähetyksenä Turun Sanomien välityksellä. TS näyttää pelin suorana ja selostettuna lähetyksenä digitilaajilleen.

Ykkösliigacupin alkulohko on viimeisiä pelejä vaille paketissa. A-lohkon voiton on varmistanut FF Jaro, joka on jo kaikki alkulohkopelinsä pelannut. Toisesta välieräpaikasta kamppailu on vielä auki ja myös TPS on taistossa mukana. Ennen päätöskierrosta lohkokakkosena Jaron takana on SalPa (4 pistettä). Kolmossijalla on SJK Akatemia (3 p.), neljäntenä TPS (3 p.) ja viidentenä KäPa (1 p.). Tarkemman lohkotilanteen voit tarkistaa Palloliiton tulospalvelusta.

Jos kaksi tai useampi joukkue on tasapisteissä lohkovaiheen päättyessä, järjestys ratkaistaan Ykkösliigacupin sääntöjen mukaan seuraavasti:

  1. Keskinäisten ottelujen pisteet
  2. Keskinäisten ottelujen maaliero
  3. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
  4. Kaikkien otteluiden maaliero
  5. Kaikkien otteluiden tehdyt maalit
  6. Arpa

Tepsille ja KäPalle huominen kohtaaminen on kuluvan harjoituskauden toinen, sillä joukkueet kohtasivat tammikuun puolivälissä harjoitusottelussa. Tuolloin Talin jalkapallohallissa joukkueet päätyivät 2–2-tasapeliin. KäPa johti ottelua jo 2–0, mutta TPS kiri Onni Helénin kahden maalin avulla tasoihin.

Edellisissä Ykkösliigacupin peleissään sekä TPS että KäPa kohtasivat SalPan. KäPa koki 0–2-tappion, Tepsi puolestaan pelasi salolaisten kanssa 1–1-tasapelin. TPS:n maalintekijänä tuossa ottelussa oli laitahyökkääjä Umar Bala Muhammed. Umar pääsi tällä kertaa TPS TV:n otteluennakkohaastatteluun. Otteluennakkovideolla Umaria haastattelee joukkuekaveri Baba Mensah.

Katso Umarin ja Baban juttutuokio alta!

Lisää uutisia