TPS kohtaa HJK Klubi 04:n – TS lähettää kenraalipelin suorana

TPS pelaa kevään viimeisen harjoitusottelunsa torstaina HJK Klubi 04:ää vastaan. Näiden Ykkösen joukkueiden kohtaaminen alkaa Kupittaalla 29.4. klo 13.30. Turun Sanomat lähettää ottelusta suoran lähetyksen.

– Hienoa, että se kausikin sieltä jo lähestyy. Nyt on viimeinen näytön paikka ennen ensi viikon keskiviikon sarja-avausta. Meillä on muuten rivit ihan kunnossa, mutta pieni välikainen puolustajapula tähän peliin. Eli linja voi olla vähän kokematon. HJK Klubi 04 on saman sarjan joukkue, todella taitava ja nopea ryhmä, TPS-luotsi Jonatan Johansson tietää.

– Olen ihan tyytyväinen kauteen valmistautumiseen, mutta ainahan sitä jotakin ongelmia on. Startti uuteen kauteen oli ehkä alkuun vähän hidas, reservijoukkueen pelaamattomuus on tietysti iso miinus ja jotkut treenipelit myös siirtyivät. Yleisesti ottaen joukkue on pelannut ja harjoitellut hyvällä moraalilla kautta varten. Kauden lähestymisen huomaa myös treeneissä, kyllä siellä on kipinää vielä tavallista enemmän, sellainen pelaajien keskinäinenkin vaatimustaso ja sitä myöden kilpailu nousee, Johansson on pannut tyytyväisenä merkille.

TPS:llä on myös edelleen yksi hyökkääjän paikka auki. Johansson luottaa kuitenkin täysillä tämän hetken miehistöönsä, eikä vahvista joukkuetta pelkän vahvistamisen vuoksi. Mitat täyttäviä hyökkääjiä kun ei kasva joka oksalla.

– Toki silmät on auki koko ajan hyökkääjän suhteen, mutta hänen pitää olla selkeä vahvistus. Vielä sellaista miestä ei ole tullut vastaan. Meidän omat kärkimiehet on pelimiehiä, ja myös Sonny (Hilton) päässyt kivasti kuvioihin mukaan. Meidän ei tarvitse nyt tehdä mitään hätäratkaisua, Johansson muistuttaa.

Ottelu pelataan ilman yleisöä. Turun Sanomat näyttää TPS – HJK Klubi 04 -ottelun suorana selostettuna lähetyksenä kaikille lehden tilaajille. Ottelun selostaa Henri Niemelä. HUOM! Turun Sanomien näytetilaus maksaa vain euron: https://www.ts.fi/aihe/ts+suora

TPS:n osalta Ykkösen kausi 2021 käynnistyy keskiviikkona 5. toukokuuta, kun Vaasan Palloseura saapuu Veritas Stadionille vieraaksi. Ottelu alkaa klo 18.30. Kausikortit myy Tiketti: https://www.tiketti.fi/fc-tps-2021-kausikortti-veritas-stadion-turku-lippuja/73172

Lisää uutisia