TPS kohtaa helmikuussa Örebron Seinäjoella

Kakkosen tasolla pelaava ja viime viikolla Chris Cleaverilla vahvistunut Seinäjoen Jalkapallokerho ja Wallsport Areena järjestävät toisen kerran ns. Komia -turnauksen helmikuussa Seinäjoella. Jalkapallotapahtuma pelataan 9.-13. helmikuuta.

TPS pelaa tapahtuman päätöspäivänä ruotsalaista Örebro SK:ta vastaan.Örebrohan sijoittui suomalaisvalmentajansa Sixten Boströmin johdolla viime kaudella Allsvenskanissa kolmannelle tilalle.

Turnauksen kolme muuta osallistujajoukkuetta ovat HJK, virolainen FC Flora sekä entisen TPS-tähden Kasper Hämäläisen edustama tukholmalainen Djurgårdens IF.

Turnaus aloitetaan jo keskiviikkona 9. helmikuuta, jolloin SJK kohtaa päivän ainoassa ottelussa HJK:n. Torstaina Wallsport Areenassa vastakkain ovat HJK ja Örebro SK, sekä Djurgården ja Flora. Perjantaina Kerho kohtaa Djurgårdenin ja Örebro mittaa Floran osaamisen. Lauantai on turnauksessa välipäivä, mutta hallissa on tapahtumaa myös silloin.

Turnaus huipentuu sunnuntaihin, jolloin pelataan kolme ottelua. Ensimmäisessä kamppailussa SJK haastaa Floran, seuraavaksi Örebro SK mittaa TPS:n kunnon ja päivä päätetään HJK:n ja Djurgårdenin välisellä kamppailulla.

Turnausohjelma:

keskiviikko 9.02.     klo 19:00     SJK – HJK
torstai     10.02.     klo 17:00     HJK – Örebro SK
torstai     10.02.     klo 19:30     Djurgårdens IF – FC Flora
perjantai     11.02.     klo 17:00     SJK – Djurgårdens IF
perjantai     11.02.     klo 19:30     Örebro SK – FC Flora
sunnuntai     13.02.     klo 10:00     SJK – FC Flora
sunnuntai     13.02.     klo 12:15     Örebro SK – TPS
sunnuntai     13.02.     klo 14:30     HJK – Djurgårdens IF

Lisää uutisia