TPS koettaa täyttää Yläkentän pääkatsomon joka otteluun

TPS on myynyt kaudelle 2015 niin paljon kausikortteja, että Urheilupuiston yläkentän pääkatsomossa on jäljellä enää joitain yksittäisiä paikkoja. Kiitokset siitä kuuluvat teille!

Yläkentän pääkatsomon rajallinen kapasiteetti aiheuttaa tällä hetkellä kuitenkin myös sellaisen tilanteen, että lippujen kysyntä pääkatsomoon on selkeästi tarjontaa suurempaa.

Kaikki kausikortin haltijatkaan eivät välttämättä pääse kauden aikana kaikkiin TPS:n kotiotteluihin. Koetammekin nyt kartoittaa kausikorttilaisten saapumista paikan päälle ottelukohtaisesti. Asia ei koske TPS:n kannattajakausikorttilaisia.

Mikäli tiedät jo ennakkoon, ettet pääse johonkin otteluun, tai et luovuta kausikorttia esimerkiksi jonkun muun perheenjäsenen käyttöön, on asiasta mahdollista ilmoittaa uuden peruutusjärjestelmämme kautta. Jokainen kausikortin haltija, joka luovuttaa käyttämättömän paikkansa uudelleen myyntiin, saa nimeä ja kausikortin numeroa vastaan ilmaisen makkarakupongin jokaista myyntiin luovutettua ottelua kohden. Koetamme pitää pääkatsomon täytenä kaikissa kotiotteluissamme ihan jo pelkän tunnelman vuoksi.

Mikäli kausikorttisi jää jossain ottelussa käyttämättä, toimi näin:

1. Mene kyseisen ottelun linkistä ilmoittautumaan ottelukohtaisesti Lyyti-palvelun kautta.
TPS-VIFK 6.6.
TPS-Haka 14.6.

2. Täytä tietosi ja tallenna ilmoittautumisesi.

3. Seuraavassa kotipelissä ”Varatut liput”-pisteessä sinua odottaa makkarakuponki kiitokseksi tästä.

Kiitokset seuramme tukemisesta myös kaudella 2015!

Lisää uutisia