TPS-kasvatteja palkittiin Captain’s Ball -gaalassa

Suomen Palloliitto ja Veikkausliiga palkitsivat kauden 2012 parhaita Finlandia-talolla Helsingissä maanantaina 12.11. Peräti neljä palkinnoista ojennettiin arvostetusta juniorityöstään tunnetun TPS:n kasvateille.

Vuoden tyttöpelaajaksi valittiin TPS:n naisten liigajoukkueen Julia Tunturi. Tunturi on ollut tänä vuonna mukana sekä alle 16-vuotiaiden että alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa. Hän on myös noussut vahvaan rooliin TPS:n joukkueessa Naisten Liigassa.

Vuoden poikapelaaja -palkinto meni Suomen mestaruuden voittaneen TPS:n BSM-joukkueen Aleksi Ojanperälle. Ojanperä otti merkittävän roolin myös alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa heti ensimmäisissä maaotteluissaan maaliskuun Belgian turnauksessa. Ojanperän suoritustaso on myös pysynyt tasaisen korkeana koko vuoden.

Alle 21-vuotiaiden maajoukkueen vuoden pelaaja –palkinto ojennettiin TPS-kasvatti Jere Uroselle. Urosen nousu ja kehittyminen saman karsinnan aikana sekä U21-maajoukkueen avainpelaajaksi että A-maajoukkueen aloituskentälliseen on poikkeuksellinen suoritus. Tämä siis pelaajalta, joka ikänsä puolesta voisi edustaa pikkuhuuhkajia vielä kahdet seuraavatkin karsinnat!

Vuoden miespelaajaksi valittiin niin ikään TPS-kasvatti Niklas Moisander. Moisander on pelannut A-maajoukkueessa erittäin varmasti ja tasaisesti korkealla tasolla läpi vuoden. Seurarintamalla (AZ Alkmaar) hän oli kapteenina joukkueensa johtaja ja tukipylväs niin sarjapeleissä kuin eurokentillä. Syksyllä uudessa seurassaan (AFC Ajax) hän on päässyt heti korkealle tasolle pelisuorituksissaan ja ottaa koko ajan enemmän roolia myös joukkueensa henkisenä johtajana.

TPS onnittelee palkittuja!

Lisää uutisia