TPS-kapteeni Heinikangas: Väsymys näkyi pelissä

TPS kärsi eilen harmillisen 0-1 -tappion Espoossa FC Hongalle. Turkulaisjoukkue on viime viikkoina ollut kovassa otteluruuhkassa – TPS:hän eteni Suomen Cupissa finaaliin asti ja Eurooppa-liigassakin pelejä kertyi yhteensä neljä. Viimeiseen viiteen viikkoon Palloseura onkin kahlannut yhteensä 12 ottelua ja niistä suurimman osan vieraissa. TPS-kippari Jarno Heinikankaan mukaan väsymys näkyikin eilisessä pelissä Honkaa vastaan.

– Nyt onneksi pelitahti hieman rauhoittuu. Olemme pelanneet todella kovaa tahtia tässä viime viikot. Meillä on pieni rinki ja samat jätkät ovat joutuneet pelaamaan koko ajan. Tämä näkyy meidän pelissä tällä hetkellä. Toivottavasti nyt saamme energisemmän Tepsin loppukaudeksi, Jallu toteaa Veikkausliigan verkkosivuilla.

Honkaa vastaan TPS oli hyvin mukana pelissä ja taisteli loppun saakka, mutta tulosta ei kovasta yrityksestä huolimatta syntynyt.

– 1-1-tasapeli olisi ehkä ollut oikeutettu lopputulos, mutta nyt tulos oli tämä, Heinikangas harmitteli.

TPS:n edustusjoukkue huilaa tämän ja huomisen päivän, ja jatkaa harjoittelua jälleen keskiviikkona. Pelaajille pienikin loma on tervetullut.

– Ei tässä mitäään mega-taukoa ole, kun viikon päästä jatkuvat vasta pelit. Meille tämä tuntuu kuitenkin jo ruhtinaalliselta. Nyt pidämme pari päivää kokonaan taukoa, Heinikangas kertoo.

Lisää uutisia