TPS Juniorijalkapallo Ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin tiistaina 31.10. 

TPS Juniorijalkapallo Ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin tiistaina 31.10. Mauno Koivisto -keskuksen tiloissa BioCityssä. Kokouksen puheenjohtajana toimi kevään vuosikokouksen tapaan ansioitunut tepsiläinen, Aimo Moisander

Kokouksessa hyväksyttiin tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä käsiteltiin muut esityslistan mukaiset sääntömääräiset asiat. Kokous myös vahvisti kauden 2024 jäsenmaksun, joka on tulevallakin kaudella 30 euroa.

Uuden kokousrytmin mukaisesti syyskokouksessa valittiin myös seuran hallitus. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Petteri Viljanen. Hallituksen jäseninä jatkavat yhden vuoden ajan Mika Vesa, Tommi Suominen ja Raimo Rytö sekä kaksivuotiskauttaan kokouksen päätöksen mukaisesti jatkavat Jouko Peräaho ja Marko Rajamäki.

TPS Juniorijalkapallon toimintasuunnitelman mukaisesti toiminnan kehittäminen sen kaikilla osa-alueilla jatkuu myös tulevalla kaudella, ja tähän myös hallitus on vahvasti sitoutunut.  

Kevään vuosikokouksessa tehtyjen sääntömuutosten myötä seuraava TPS Juniorijalkapallo Ry:n kokous on helmi–maaliskuussa järjestettävä kevätkokous. Kokouksesta tiedotetaan erikseen seuran kotisivuilla ja viestintäkanavissa.

Lisää uutisia